Facebook Pixel Leaders: Επίθεση Παπανικολάου σε Κασσελάκη! «Τί είναι Πατριωτική Αριστερά;» - Κλαίνε Βελουχιώτης και Ηλιού (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2023-11-15 18:38:00

Επίθεση Παπανικολάου σε Κασσελάκη! «Τί είναι Πατριωτική Αριστερά;» - Κλαίνε Βελουχιώτης και Ηλιού (ΒΙΝΤΕΟ)

του Γεωπόλδου
Επίθεση Παπανικολάου σε Κασσελάκη! «Τί είναι Πατριωτική Αριστερά;» - Κλαίνε Βελουχιώτης και Ηλιού (ΒΙΝΤΕΟ)

Κουκούλωμα της δολοφονίας Κατσίφα! Ερωτοτροπία με το τουρκικό προξενείο στην Κομοτηνή. Συμφωνία Πρεσπών. Αυτά δεν είναι πατριωτισμός…

Ηχηρό ήταν το μήνυμα αποφώνησης του Ηλία Παπανικολάου στην εκπομπή LEADERS, η οποία προβάλλεται κάθε Δευτέρα στις 21:00 στο StarX.gr. Ο διευθυντής σύνταξης του δελτίου ειδήσεων του STAR CHANNEL τα έβαλε με τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για τον όρο «Πατριωτική Αριστερά».

«Ζαλίστηκα όλο το Σαββατοκύριακο να ακούω τον κ. Κασσελάκη να μιλά για πατριωτική αριστερά. Μου θύμισε την ιστορία με τον Πολάκη που έβαλε τον Βελουχιώτη στο Υπουργείο Υγείας και είχε φροντίσει από τη φωτογραφία να του βγάλει τον σταυρό, για να μη θυμούνται και κάποιοι, ότι ο Βελουχιώτης είχε και τον σταυρό στο πέτο. Στον ΣΥΡΙΖΑ γενικά έχουν μία περίεργη ερμηνεία της έννοιας πατριωτική αριστερά. Πήραν το «πατριωτισμός και αριστερά» του Κοτζιά, σημείωσαν με στάμπιλο τα πιο ενδιαφέροντα κομμάτια και αρχίζουν και τα παπαγαλίζουν. Κύριε Κασσελάκη ποιος είναι ο πατριωτισμός της Αριστεράς; Θέλω να μάθω. Είναι το κουκούλωμα της δολοφονίας Κατσίφα;

Είναι η ερωτοτροπία με το τουρκικό προξενείο στην Κομοτηνή; Και οι Τούρκοι, όπως δηλώνουν σε όλες τις εκλογές, ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ;Ή πατριωτική αριστερά είναι το κατάπτυστο σύμφωνο των Πρεσπών που έδωσε υπόσταση σε μια χώρα και της έδωσε το όνομα Μακεδονία; Τί από όλα αυτά είναι Πατριωτική Αριστερά; Γιατί αν είναι κάτι από αυτά τα τρία δεν μας χρειάζονται. Αν αυτή είναι η Πατριωτική Αριστερά by Stefanos να μας λείπει κ. Κασσελάκη. Είμαι σίγουρος, ότι αν έβλεπε ο Βελουχιώτης, τον οποίο παραδέχομαι ως ιστορική φυσιογνωμία ή ο Ηλίας Ηλιού, τα πεπραγμένα σας θα δάκρυζαν», ανέφερε ο Ηλίας Παπανικολάου.

Δείτε το στιγμιότυπο: 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags