Facebook Pixel Sportdog.gr | Influencer βιάστηκε από 7 άντρες και πήρε αποζημίωση 12.000 (ΦΩΤΟ)
Life
| 2024-03-05 15:13:00

Influencer βιάστηκε από 7 άντρες και πήρε αποζημίωση 12.000 (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Influencer βιάστηκε από 7 άντρες και πήρε αποζημίωση 12.000 (ΦΩΤΟ)

Ολα έγιναν σε ένα ταξίδι με τον σύντροφο της στην Ινδία.

Το ζευγάρι Ισπανών μοτοσικλετιστών Βιθέντε και Φερνάντα, που έχουν λογαριασμό στο Instagram (vueltaalmundoenmoto) με σχεδόν 300.000 ακόλουθους , έζησαν έναν αληθινό εφιάλτη το περασμένο Σαββατοκύριακο όταν δέχθηκαν βίαιη επίθεση από μια ομάδα επτά ανδρών στην Ινδία.

Η γυναίκα βραζιλιάνικης καταγωγής βιάστηκε από επτά άνδρες και ο σύντροφός της ξυλοκοπήθηκε με ακραία βία κατά τη διάρκεια επίθεσης, ενώ βρίσκονταν σε ένα ταξίδι στην ασιατική χώρα.

Το ζευγάρι που δέχτηκε επίθεση στην Ινδία έλαβε αυτή τη Δευτέρα μια επιταγή αξίας ενός εκατομμυρίου ρουπιών (περίπου 12.000 δολάρια) ως αποζημίωση μετά τον ομαδικό βιασμό της γυναίκας ενώ ο σύζυγός της ξυλοκοπήθηκε άγρια.

"Έχουμε δώσει αποζημίωση ενός εκατομμυρίου ρουπιών ( περίπου 12.000 $) στον σύζυγο. Διεξάγουμε μια ενδελεχή έρευνα και θα προσπαθήσουμε να εξασφαλίσουμε μια ταχεία δίκη και καταδίκη", δήλωσε στα μέσα ενημέρωσης ο αναπληρωτής επίτροπος της περιοχής Ντούμκα, όπου σημειώθηκε η επίθεση.

Το ζευγάρι, που ταξίδευε εδώ και αρκετούς μήνες για να επισκεφτεί χώρες της Ασίας, είχε στήσει μια σκηνή κοντά σε αστυνομικό τμήμα στην περιοχή για να περάσει τη νύχτα την περασμένη Παρασκευή όταν μια ομάδα ανδρών τους επιτέθηκε γύρω στα μεσάνυχτα, είπαν αρκετές επίσημες πηγές.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vicente y Fernanda (@vueltaalmundoenmoto)

Και οι δύο παραμένουν στη Ντούμκα, ενώ η έρευνα συνεχίζεται και η αστυνομία συνεχίζει να αναζητά τα άτομα που εμπλέκονται στην επίθεση και τον ομαδικό βιασμό, τα οποία εκτιμάται ότι είναι μεταξύ οκτώ και δέκα ατόμων.

Μέχρι στιγμής έχουν επιβεβαιώσει μόνο τη σύλληψη τριών από τους εμπλεκόμενους που, σύμφωνα με την αστυνομία, έχουν παραδεχθεί τα γεγονότα, αν και οι αρχές δεν έχουν διευκρινίσει ποια εγκλήματα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags