Facebook Pixel Ο χούλιγκαν Πρετεντέρης και ο... Βαρδινογιάννης!
Life
| 2013-01-26 13:30:00

Ο χούλιγκαν Πρετεντέρης και ο... Βαρδινογιάννης!

Ο χούλιγκαν Πρετεντέρης και ο... Βαρδινογιάννης!

Ο Γιάννης Πρετεντέρης μίλησε για... όλα σε συνέντευξή του: από τον Παναθηναϊκό και το μπουκάλι που πέταξε στο γήπεδο, μέχρι τον Βαρδινογιάννη, την Χ.Α. κ.α!..

Ο δημοσιογράφος φιλοξενήθηκε, με συνέντευξή του, στο site iefimerida.gr. Επιτυχία αν μη τι άλλο του ιστότοπου καθώς ο δημοσιογράφος του MEGA έλυσε τη σιωπή του (όπως λέμε στην πιάτσα).

Ας δούμε όμως ορισμένες ατάκες από άλλη σκοπιά. Σε εισαγωγικά τα λεγόμενα του Ντερμπεντέρη,

* «Το θέμα της ανάπτυξης ας πούμε: από την πρώτη στιγμή είπα ότι το μνημόνιο είναι υφεσιακό».
Ειλικρινά, πότε ακριβώς το είπε αυτό;

* (για τον Παπακωνσταντίνου): «Είχε όλα τα προσόντα, την αμέριστη υποστήριξη του Παπανδρέου και κατάφερε να είναι ο χειρότερος υπουργός οικονομικών που έχει περάσει ποτέ με καταστροφικές συνέπειες για τον τόπο».
Πρώτον, πέρασε και τον Αλογοσκούφη ή τον Παπαθανασίου;
Δύσκολο… Δεύτερον, επειδή προφανώς τότε ο ΔΟΛ, όπου εργάζεται ο Πρεντεντέρης. δεν πήρε δάνειο από τους τότε «τυχαίους» της εξουσίας ή δεν έδωσε η τότε κυβέρνηση νέο τραπεζικό θαλασσοδάνειο ύψους 98 εκατ. ευρώ στην ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ του MEGA.

* «Ομολογώ εξεπλάγην που αρκετοί συνάδελφοι στην τηλεόραση αντιμετώπισαν το ζήτημα της Χρυσής Αυγής με επιπολαιότητα, για να μην πω εμπορική ιδιοτέλεια».
Αλήθεια, Γιάννη, ο Μιχαλολιάκος της ΧΑ έδωσε συνέντευξη στο ΜEGA ή όχι; Ε;

* (σε ερώτηση για αυτοκριτική, απαντά): «Η αναδιάρθρωση του χρέους: όλοι ξέραμε από την πρώτη στιγμή ότι δεν είναι βιώσιμο, αλλά μας έλεγαν “μην το πείτε τώρα, δεν είναι σωστό”. Το αποτέλεσμα είναι ότι μέχρι το 2010 έλεγαν όλοι ότι το χρέος είναι βιώσιμο και εμείς δεν τους απαντούσαμε “όχι, δεν είναι!”. Δεν τους λέγαμε ότι αυτά είναι βλακείες. Αυτό ήταν μια αυτοσυγκράτηση».
Όχι και αυτοσυγκράτηση ρε Γιάννη. Εδώ μαρτυράς χωρίς ξύλο! Και ποιος σας έλεγε να μην το πείτε τώρα;

* «Η καταστροφή μιας χώρας έχει ονοματεπώνυμα, για να μην πω μόνο ένα».
Μπορείς να πεις ΔΟΛ ή Σου-Ψου, εύκολο είναι.

* (σε ερώτηση αν έχει βάλει το όνομά στο google να δει τι γράφουν για εκείνον): «Όχι ποτέ. Δεν με ενδιαφέρει. Η Ελλάδα κατοικείται από 11,5 εκατομμύρια Έλληνες, μπορεί να υπάρχουν μερικές χιλιάδες που με μισούν».
1. Χιλιάδες; Ελα, κόψε κάτι…
2. Κι όμως, ο Γιάννης θεωρεί ότι είναι αρεστός στον ελληνικό λαό…

* (απαντώντας αν έχει ελευθερία να γράφει ότι θέλει): «Για τον Παναθηναϊκό επί Βαρδινογιάννη έχω γράψει πολλές φορές... Ούτε μου έχει ζητηθεί, ούτε μου έχει απαγορευτεί να ασχοληθώ με οτιδήποτε, αλλά αυτά είναι θέματα με τα οποία δεν ασχολούμαι ούτως ή άλλως».
Κι άφησες παραπονούμενο τον Αλαφούζο…

* (για το πόσο τον κυνηγά η εικόνα με το πέταγμα του μπουκαλιού στο γήπεδο): «Θα πρέπει να κάτσω να σας το διηγηθώ και είναι μακρύ και παλιό. Δεν με ενδιαφέρει να την κουβεντιάσω... Στην αρχή είχα στεναχωρηθεί. Δεν με αφορά πια. Όπως είπε ένας φίλος “μόνο ένας ηλίθιος μπορεί να σε βλέπει και να λέει αυτός είναι ο χούλιγκαν”. Αν μπεις στη λογική ότι σε αφορούν αυτά που λέγονται θα πρέπει να μπεις στη λογική να απαντάς».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags