Στο φετινό Φεστιβάλ Βενετίας που πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο εν μέσω πανδημίας, μία από τις ταινίες που ξεχώρισαν ήταν το Pieces of a Woman, το δράμα του Kornél Mundruczó σε παραγωγή του Netflix αλλά και του Martin Scorsese, με πρωταγωνιστικό δίδυμο τους Shia LaBeouf και Vanessa Kirby. Η 32χρονη Λονδρέζα -υποδύθηκε στη σειρά The Crown την πριγκίπισσα Μαργαρίτα- απέσπασε το βραβείο γυναικείας ερμηνείας της διοργάνωσης και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έκαναν τότε λόγο για την πρώτη της υποψηφιότητα στην κατηγορία Α' Γυναικείου Ρόλου των επερχόμενων Oscars.

Την καθηλωτική ερμηνεία της πολλά υποσχόμενης ηθοποιού θα έχουμε τώρα την ευκαιρία να απολαύσουμε μέσα από την πλατφόρμα του Netflix, μαζί με τρεις ακόμα ταινίες, που αποτελούν πρωτότυπες, κινηματογραφικές παραγωγές του και κάνουν πρεμιέρα μες στον Ιανουάριο.

PIECES OF A WOMAN

 

 

Μετά από έναν θλιβερό τοκετό στο σπίτι, μια γυναίκα παλεύει με έντονα συναισθήματα, χωρίς τον σύντροφο και την οικογένεια κοντά της καθώς τους χωρίζει ένα χάσμα πένθους.

Πρεμιέρα: 7 Ιανουαρίου

OUTSIDE THE WIRE

 

 

Στο κοντινό μέλλον, ο πιλότος ενός drone υποχρεώνεται να πάει σε μια εμπόλεμη ζώνη και να συνεργαστεί με ένα μυστικό ανδροειδές, για να σταματήσει μια πυρηνική επίθεση.

Πρεμιέρα: 15 Ιανουαρίου

THE WHITE TIGER  

 

 

Ο φιλόδοξος σοφέρ μιας πλούσιας οικογένειας από την Ινδία χρησιμοποιεί τη σπιρτάδα του για να βγει από τη φτώχεια και να γίνει επιχειρηματίας. Βασισμένο στο μπεστ σέλερ.

Πρεμιέρα: 22 Ιανουαρίου

THE DIG

 

 

Όταν μια εύπορη χήρα προσλαμβάνει έναν ερασιτέχνη αρχαιολόγο για να αναλάβει την εκσκαφή ταφικών τύμβων στο κτήμα της, ανακαλύπτουν έναν θησαυρό που αλλάζει την ιστορία.

Πρεμιέρα: 29 Ιανουαρίου

ΠΗΓΗ: Esquire.com.gr