Facebook Pixel Σπύρος Παπαδόπουλος: Επιστρέφει ο Σπύρος Παπαδόπουλος σε μεγάλο κανάλι - Έγινε το πρώτο ραντεβού - Άκυρο σε Σαββίδη!
Life
| 2021-11-28 10:46:00

Επιστρέφει ο Σπύρος Παπαδόπουλος σε μεγάλο κανάλι - Έγινε το ραντεβού - Γιατί είπε "όχι" σε Σαββίδη

Sportdog Team
Επιστρέφει ο Σπύρος Παπαδόπουλος σε μεγάλο κανάλι - Έγινε το ραντεβού - Γιατί είπε "όχι" σε Σαββίδη

Ο γνωστός ηθοποιός-παρουσιαστής είναι έτοιμος να κάνει ξανά τη δική του εκπομπή. Με ποιο κανάλι συζητάει και η σχέση με την παραγωγή του "Στην Υγειά μας".

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μετά από περίπου έναν χρόνο ετοιμάζεται να επιστρέψει στο γυαλί!

Συγκεκριμένα, μέσα από την δημόσια τηλεόραση φαίνεται ότι θα κάνει το τηλεοπτικό του comeback ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής.  

Σύμφωνα με τις typologies, στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής έχει κατατεθεί πρόταση από την B&G Productions για μία νέα εκπομπή σε συνεργασία με τον γνωστό παρουσιαστή.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη εταιρεία είναι αυτή που «έτρεχε» και το «Στην υγειά μας», ενώ αυτήν την στιγμή έχει ήδη δύο project στην ΕΡΤ, την μουσική εκπομπή «Δυνατά» και το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο!

Θυμίζουμε, ότι ο Παπαδόπουλος πριν από έναν μήνα είχε συναντηθεί και με στελέχη του OPEN, ωστόσο είχε απορρίψει την πρόταση τους για να επιστρέψει με μία εκπομπή σαν το... Στην Υγειά μας.

Ανακοίνωσε την επιστροφή ο Σπύρος Παπαδόπουλος στα social - Μαζί του μία διάσημη ηθοποιός (ΦΩΤΟ)

Το ξαφνικό τέλος πριν από μερικούς μήνες στην εκπομπή στην «Υγειά Μας ρε παιδιά», από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ προκάλεσε… παγωμάρα. Είτε το έβλεπες κάθε Σάββατο είτε όχι, ήταν μία εκπομπή που όλοι αγαπούσαν και το κυριότερο, όλοι είχαν συνηθίσει.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος όμως δεν άντεξε, τα… βρόντηξε όταν έφτασε στα όριά του και ετοιμάζεται για κάτι νέο. Πριν όμως επιστρέψει στην τηλεόραση, επιστρέφει στο θέατρο και μάλιστα πολύ σύντομα όπως ανακοίνωσε με μία φωτογραφία στο Instagram!

Συγκεκριμένα ο αγαπημένος ηθοποιός επιστρέφει στη βάση του, το θέατρο Κάππα, αλλάζει έργο και θα παρουσιάσει μια γλυκιά κομεντί έχοντας την Δάφνη Λαμπρόγιαννη στο πλευρό του.

Μάλιστα, η ανακοίνωσή του στα social media προκάλεσε… κύμα ενθουσιασμού, ενώ υπήρχαν και πάρα πολλά σχόλια που του ζητούσαν να επιστρέψει σύντομα και στην τηλεόραση!

Ιδού:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags