Facebook Pixel Μάρκος Σεφερλής - Netflix: Κίνηση-ματ από τον Μάρκο Σεφερλή - Φέρνει στην Ελλάδα πασίγνωστη σειρά του Netflix (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2022-11-08 13:04:00

Κίνηση-ματ από τον Μάρκο Σεφερλή - Φέρνει στην Ελλάδα πασίγνωστη σειρά του Netflix (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Κίνηση-ματ από τον Μάρκο Σεφερλή - Φέρνει στην Ελλάδα πασίγνωστη σειρά του Netflix (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο γνωστός ηθοποιός θα τολμήσει να μεταφέρει στα ελληνικά δεδομένα μία σειρά που σαρώνει παγκοσμίως!

Μια πολύ δημοφιλής σειρά του εξωτερικού ετοιμάζεται να διασκευάσει στην ελληνική της εκδοχή ο Μάρκος Σεφερλής. Ο λόγος για το ‘The Office’, το οποίο ήδη μετράει 9 σεζόν! Η συγκεκριμένη φήμη υπήρχε εδώ και αρκετό καιρό, με την Αφροδίτη Γραμμέλη να την επιβεβαιώνει στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Πρωινό μας.

Ο Μάρκος Σεφερλής συνεχίζει να επενδύει στο κομμάτι της μυθοπλασίας, φέρνοντας αυτή τη φορά μια κωμική σειρά από το εξωτερικό. Μάλιστα δεν πρόκειται για οποιαδήποτε σειρά αλλά για κάποια που έχει στο ενεργητικό της 9 σεζόν και εκατομμύρια τηλεθεατές παγκοσμίως. Θυμίζουμε ότι το ‘The Office’ το οποίο προβάλλεται πλέον από την HBO,  ξεκίνησε ως μια βρετανική σειρά πριν μετατραπεί σε αμερικάνικη.

Το πιθανότερο σενάριο θέλει τον ANT1 να προβάλλει τη νέα σειρά ενώ έχουν ήδη ξεκινήσει οι συζητήσεις για τους ηθοποιούς που θα λάβουν μέρος σε αυτή. Σε κάθε περίπτωση δεδομένη θεωρείται η παρουσία του Μάρκου Σεφερλή, σε έναν εκ των πρωταγωνιστικών ρόλων.

Πηγή: youfly.com

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags