Facebook Pixel Sportdog.gr | ALPHA: "Kitchen Lab", Αύριο Σάββατο 03 & Κυριακή 04 Δεκεμβρίου στις 16:40 (Vid - Trailer)
Life
| 2022-12-02 16:54:00

ALPHA: "Kitchen Lab", Αύριο Σάββατο 03 & Κυριακή 04 Δεκεμβρίου στις 16:40 (Vid - Trailer)

Sportdog Team
ALPHA: "Kitchen Lab", Αύριο Σάββατο 03 & Κυριακή 04 Δεκεμβρίου στις 16:40 (Vid - Trailer)

Σαββατοκύριακο, 03 και 04 Δεκεμβρίου, με «Kitchen Lab» με τα πιο νόστιμα πιάτα που έχετε δοκιμάσει! Ένα μερακλίδικο γεύμα για τα χειμερινά μας τραπέζια προτείνει ο Άκης Πετρετζίκης στο «Kitchen Lab» για το Σάββατο 03 Δεκεμβρίου στις 16:40.

Για ορεκτικό ετοιμάζει μία παραδοσιακή σφολιατοειδή ζαμπονοτυρόπιτα, την οποία φτιάχνει με φύλλο από κανταΐφι, δημιουργώντας κάτι πολύ ιδιαίτερο και νόστιμο, κάνοντας την  ζουμερή από μέσα και τέλεια τραγανή από έξω. Αλεξανδρινές μπάμιες λαδερές, ένα πολύ νόστιμο φαγητό, θρεπτικότατο κι εύκολο, επιλέγει για κυρίως πιάτο. Σερβίρει με φέτα, μαϊντανό ψιλοκομμένο, ελαιόλαδο, φέτες λεμονιού και ψωμί. Για γλυκό ο Άκης παρουσιάζει μια κλασική συνταγή που θα μας βάλει στο πνεύμα των Χριστουγέννων, αφού έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την πιο όμορφη μέρα του χρόνου, τα Christmas cookies, πολύ διαδεδομένα, ειδικά στο εξωτερικό.

Την Κυριακή 04 Δεκεμβρίου ο Άκης Πετρετζίκης προτείνει ένα επεισόδιο Kitchen Lab στις 16:40, με το οποίο κάνει προθέρμανση για τις γιορτές και τα γιορτινά τραπέζια που μας περιμένουν το επόμενο διάστημα, φτιάχνοντας συνταγές που ταιριάζουν τέλεια σε περιστάσεις γιορτινές, και όχι μόνο.

Για πρώτο πιάτο ο αγαπημένος σεφ ετοιμάζει το απόλυτο συνοδευτικό, μια φανταστική ουγγαρέζα στην καλύτερη της εκδοχή. Για κυρίως γεύμα προτείνει ένα γιορτινό κοτόπουλο, ένα κοτόπουλο με μήλα και ρόδι, το οποίο ψήνει στο φούρνο. Τέλος, για επιδόρπιο επιλέγει να φτιάξει κουραμπιέδες, όπως τους έφτιαχναν οι γιαγιάδες μας, πολύ αφράτους και βουτυρένιους.

Δείτε το trailer εδώ:

«Kitchen Lab», κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 16:40

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags