Facebook Pixel Παραίτηση ΒΟΜΒΑ στην ΕΡΤ μετά το... φιάσκο της Eurovision (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2023-05-16 15:13:00

Παραίτηση ΒΟΜΒΑ στην ΕΡΤ μετά το... φιάσκο της Eurovision (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Παραίτηση ΒΟΜΒΑ στην ΕΡΤ μετά το... φιάσκο της Eurovision (ΒΙΝΤΕΟ)

Το ρεπορτάζ που κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες και τι απαντάει το κανάλι
 

Ο απόηχος της Eurovision και οι αντιδράσεις για τη φετινή επιλογή της Ελλάδας, αλλά και τη βαθμολογία της ελληνικής επιτροπής συνεχίζεται, με τις φήμες να αναφέρουν ότι αναφέρουν ότι θα υπάρξει παραίτηση από την ΕΡΤ.

Όπως μετέφερε ο Γιάννης Πουλόπουλος στον «αέρα» της εκπομπής «Super Κατερίνα», «ουσιαστικά είναι σαν να το εξαναγκάζουν σε παραίτηση. Η φήμη και τα δημοσιεύματα κυκλοφορούν από χθες και λένε ότι επειδή τελικά αυτό το πράγμα αποδείχτηκε φιάσκο, κάποιος πρέπει να την πληρώσει. Αυτός ο κάποιος, είναι στέλεχος που συνδέεται με τη Eurovision. Στέλεχος το οποίο έτρεξε το πρότζεκτ της Eurovision».

«Εγώ επικοινώνησα με την ΕΡΤ, η οποία διαψεύδει αυτή τη φήμη και αναφέρει ότι δεν θα υπάρξουν αλλαγές προς το παρόν. Επίσης υπάρχει ακόμα μία φήμη, ότι οι δύο άνθρωποι που εμφανίστηκαν στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ για να μιλήσουν για τα οικονομικά και να δικαιολογήσουν όλα αυτά με τα οποία  ασχολήθηκαν όλες οι εκπομπές, το έκαναν χωρίς τη θέλησή τους. Από την ΕΡΤ ξεκαθάρισαν ότι δεν ισχύει, αλλά ανέφεραν ότι είναι υποχρεωμένοι λόγο της δουλειάς τους, να βγουν και να πουν την αλήθεια τους».

Για τον αν ελέγχθηκε από την EBU η επιτροπή, ο Γιάννης Πουλόπουλος ξεκαθάρισε: «Σύμφωνα με τους κανονισμούς στέλνετε ένα mail με τα συγκεκριμένα mail στην EBU, η οποία τα ελέγχει», είπε και εξήγησε με παραδείγματα.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags