Facebook Pixel Netflix: Η νο1 ταινία του Netflix σαρώνει στην Ελλάδα, αλλά οι χρήστες του Twitter προειδοποιούν να μην δούμε (Vid)
Life
| 2023-07-06 09:20:00

Η νο1 ταινία του Netflix σαρώνει στην Ελλάδα, αλλά οι χρήστες του Twitter προειδοποιούν να μην δούμε (Vid)

Sportdog Team
Η νο1 ταινία του Netflix σαρώνει στην Ελλάδα, αλλά οι χρήστες του Twitter προειδοποιούν να μην δούμε (Vid)

Τι γράφουν στο Twitter όσοι είδαν την καινούρια ταινία, η οποία βρίσκεται στην κορυφή των δημοφιλέστερων στη χώρα μας. Ποιος ο λόγος που πρέπει να την αποφύγουμε;

Η δημοφιλέστερη ταινία στο Netflix στην Ελλάδα είναι αυτή τη στιγμή το Run Rabbit Run, ένα horror movie από την Αυστραλία, με πρωταγωνίστρια τη Sarah Snook.

Οι αξιολογήσεις, ωστόσο, δεν συνάδουν με την κορυφή στην οποία βρίσκεται από προχθές.

Η ταινία, σε σκηνοθεσία Daina Reid, έχει λάβει πολλές αρνητικές κριτικές και χαμηλή βαθμολογία, μόλις 38% στο Rotten Tomatoes, ενώ στο Imdb έχει συγκεντρώσει βαθμολογία 5/10.

Οι χρήστες του Twitter προειδοποιούν να μην δούμε αυτή την ταινία, χαρακτηρίζοντάς την ως απογοητευτική.

Κάποιος έγραψε στο Twitter: «Το Run Rabbit Run ήταν μια απαίσια ταινία. Μην σπαταλάς τον χρόνο σου».

Ένας άλλος χρήστης πρόσθεσε: «Γιατί το Run Rabbit Run είναι νούμερο 1 στο Netflix; Απαίσια ταινία 1/10»

«Το τέλος της ταινίας run rabbit run ήταν απαίσιο», έγραψε ένας άλλος.

Στην ταινία πρωταγωνιστεί η Sarah Snook, η οποία είναι γνωστή για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο ως Shiv Roy στη δραματική σειρά του HBO, Succession, η οποία έχει τον ρόλο μιας γιατρού γονιμότητας που ονομάζεται Sarah, ενώ η Lily LaTorre υποδύεται την κόρη της στην οθόνη, Mia.

«Η γιατρός γονιμότητας Σάρα ξεκινά τα έβδομα γενέθλια της αγαπημένης της κόρης Mia χωρίς να περιμένει τίποτα κακό. Αλλά καθώς ένας δυσοίωνος άνεμος στροβιλίζεται, ο προσεκτικά ελεγχόμενος κόσμος της Σάρα αρχίζει να αλλάζει. Η Μία αρχίζει να συμπεριφέρεται παράξενα και ένα κουνέλι εμφανίζεται έξω από την εξώπορτά τους - ένα μυστηριώδες δώρο γενεθλίων που ευχαριστεί τη Μία, αλλά φαίνεται να ανησυχεί βαθιά τη Σάρα», αναφέρει μεταξύ άλλων η εταιρεία παραγωγής της ταινίας.

Πηγή: ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags