Εκεί που περιμέναμε την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου να μπει στο Survivor και να παίρνει 12.000 ευρώ την εβδομάδα ήρθε η ανατροπή και είναι επιβεβαιωμένη!

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου η αλήθεια είναι ότι λατρεύει το survivor και θα ήθελε πολύ να βρεθεί εκεί και να ζήσει την εμπειρία, όμως στην παρούσα φάση όπως δήλωσε έχει άλλες προτεραιότητες!

Τα 12.000 ευρώ όμως είναι ένα τεράστιο ποσό και όταν υπάρχει θέληση τα πάντα γίνονται!

Ο ΣΚΑΪ και ο Ατζούν Ιλίτζαλι ετοιμάζουν ένα νέο ριάλιτι που κάνει πάταγο στο εξωτερικό και παίζει πολλά χρόνια! Το I’m a Celebrity…Get Me Out of Here! δοκιμάζει τα όρια των ανθρώπων αφού καλούνται να κάνουν εξωφρενικές δοκιμασίες οι οποίες περιλαμβάνουν ωμοφαγία σε σκαθάρια σαλιγκάρια και γενικά είναι κάτι δύσκολο και extreme!

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου θα έχει με την επιστροφή της από την Τουρκία στην Ελλάδα στο τέλος του μήνα συνάντηση με την εταιρία για να συζητήσουν το ενδεχόμενο αυτό!

Σε σχέση με το survivor το νέο Reality είναι πιο εύκολο αλλά απαιτεί θάρρος και να μην σιχαίνεσαι...

Πηγή: koolnews.gr

 

Ανοίγουν στόματα 2 μήνες μετά για Survivor - "Σκάνδαλο, στημένη αποχώρηση Σχίζα - Όλα για τη Δαλάκα" (ΦΩΤΟ)

Μπορεί ο Ατζούν Ιλιτζαλί να έχει ξεκινήσει ήδη τις επαφές και τις συζητήσεις για τον νέο κύκλο του Survivor All Star 2, στο οποίο θα λάβουν μέρος παλιοί και νέοι παίκτες σε… μπερδεμένες ομάδες, ωστόσο για κάποιους ακόμα δεν έχει τελειώσει το Survivor All Star.

Όχι πως δεν αναγνωρίζουν τον Σάκη Κατσούλη ως νικητή. Το αντίθετο! Θεωρούν ότι στήθηκε ένα τεράστιο… σχέδιο για να χάσει τον τίτλο και να βγει νικητής ο Νίκος Μπάρτζης. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζονται πάρα πολλοί φανς του ριάλιτι στα social media και μάλιστα κατηγορούν τον Στάθη Σχίζα, ότι φέτος είχε συγκεκριμένο ρόλο.

Μάλιστα, η πρόσφατη συνάντησή του και η φωτογραφία με ένα από τα πιο σημαντικά πρόσωπα της ελληνικής παραγωγής του Survivor, προκάλεσε έκρηξη σχολίων στο twitter. Αρκετοί μάλιστα, που αγγίζουν τα όρια της συνωμοσίας, γράφουν πως ο Στάθης Σχίζας μπήκε στο παιχνίδι για να βγάλει νοκ-άουτ την Κατερίνα Δαλάκα, που θεωρούνταν μεγάλο φαβορί και για αυτό μετά αποχώρησε, αφού δεν είχε σκοπό να πάει μακριά.

Δείτε κάποια σχόλια: