Facebook Pixel Survivor - Ατζούν Ιλιτζαλί: Δεν ξανάγινε στο Survivor! Κλειστό συμβόλαιο 150.000 σε πασίγνωστη ξανθιά ο... απεγνωσμένος Ατζούν (ΦΩΤΟ)
Life
| 2023-11-09 09:40:00

Δεν ξανάγινε στο Survivor! Κλειστό συμβόλαιο 150.000 σε πασίγνωστη ξανθιά ο... απεγνωσμένος Ατζούν (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Δεν ξανάγινε στο Survivor! Κλειστό συμβόλαιο 150.000 σε πασίγνωστη ξανθιά ο... απεγνωσμένος Ατζούν (ΦΩΤΟ)

Ο Τούρκος παραγωγός ψάχνει διάσημους για τον νέο κύκλο του ριάλιτι και είναι αποφασισμένος να δώσει σε κάποιους μεγάλα χρηματικά ποσά, ώστε να κερδίσει την τηλεθέαση!    

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η πλέον γνωστή influencer της ελληνικής showbiz, βρίσκεται εδώ και χρόνια στο επίκεντρο των media, με την πιθανότητα συμμετοχής της στο δημοφιλές ριάλιτι επιβίωσης Survivor του ΣΚΑΪ να προκαλεί συζητήσεις και εικασίες. Μολονότι οι προτάσεις προς την Παναγιώταρου για συμμετοχή είναι συνεχείς και ελκυστικές, η ίδια έως τώρα έχει επιλέξει να δώσει προτεραιότητα σε άλλες επαγγελματικές ή προσωπικές της δραστηριότητες.

Όμως, οι τελευταίες εξελίξεις φέρουν νέα δεδομένα. Αναφορές από πηγές κοντινές στην Παναγιώταρου και το παιχνίδι αναφέρουν ότι η Αλεξάνδρα είναι πιο κοντά από ποτέ να δεχτεί την πρόταση για τη συμμετοχή της στο Survivor. Ο Ατζούν Ιλίτζαλι, ο καταξιωμένος Τούρκος παραγωγός του παιχνιδιού, φέρεται να προσφέρει στην Παναγιώταρου ένα πρωτοφανές κλειστό συμβόλαιο. Το ποσό των 150 χιλιάδων ευρώ αναφέρεται ως η αμοιβή για την συμμετοχή της στο ριάλιτι, ανεξαρτήτως του χρόνου παραμονής της στο παιχνίδι.

Το γεγονός ότι τα χρήματα είναι “καθαρά”, δηλαδή ο Ιλίτζαλι δηλώνει πρόθυμος να καλύψει και τη φορολογική επιβάρυνση, κάνει την πρόταση ακόμη πιο ελκυστική.

Η Παναγιώταρου, με τον ήδη δυναμικό παρουσιαστικό της και την έφεση στον χώρο των social media, θα μπορούσε να προσθέσει μια νέα διάσταση στο παιχνίδι, τόσο στο αγωνιστικό όσο και στο κοινωνικό μέρος του. Οι φαν της ίσως να περιμένουν με αγωνία την τελική της απόφαση και να ελπίζουν πως η συμμετοχή της θα είναι ένα βήμα προς νέες τηλεοπτικές και επαγγελματικές επιτυχίες. Εάν τελικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου πει το πολυπόθητο “ναι”, το Survivor ενδέχεται να αποκτήσει μια από τις πλέον λαμπερές παίκτριες του.

Πηγή: koolnews.gr

"Ατύχημα" για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου - Ερασιτεχνική selfie σε καθρέφτη χωρίς εσώρουχα! (ΦΩΤΟ)

Ατύχημα ή… πρόκληση; Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ξέρει να παίζει με την κάμερα και να κερδίσει τους followers της.

Το εντυπωσιακό μοντέλο βρέθηκε σε δοκιμαστήριο και εκμεταλλευόμενη τους καθρέπτες αποφάσισε να βγάλει μία φωτογραφία, όμως δεν υπολόγισε πως έκανε κρύο και ότι δεν φορούσε σουτιέν.

Ιδού το αποκαλυπτικό αποτέλεσμα!  

Ποιος... Σχίζας; Φιλιά και αγκαλιές με άλλον άνδρα στα μπουζούκια η Παναγιώταρου - Διέρρευσε ΒΙΝΤΕΟ!

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η γνωστή influencer και τηλεοπτική περσόνα, φαίνεται να βρίσκεται ακόμα σε εορταστικό μουντ, μετά τη γιορτή της στις 30 Αυγούστου. Μετά από ένα καλοκαίρι γεμάτο ταξίδια, με επισκέψεις στη Μύκονο και την Τουρκία, η Αλεξάνδρα επέστρεψε στην Αθήνα και φαίνεται να απολαμβάνει κάθε στιγμή της.

Χθες το βράδυ, βρέθηκε στα μπουζούκια με καλούς φίλους, ανάμεσά τους ο Χάρης Σιανίδης και ο Πάνος Μυλωνάς. Ο τελευταίος φαίνεται πως ήταν ο τυχερός της βραδιάς, αφού η Αλεξάνδρα είχε τις πιο σφιχτές αγκαλιές μαζί του καθόλη τη διάρκεια της νύχτας.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι γνωστή για την αγάπη της για τη διασκέδαση και την καλή παρέα, κάτι που φαίνεται και από τις φωτογραφίες και τα βίντεο που δημοσιεύει συχνά στα social media. Με αυτή την εμφάνιση, δείχνει για άλλη μια φορά πόσο απολαμβάνει τη ζωή, ειδικά όταν βρίσκεται σε παρέα με αγαπημένα της πρόσωπα.

Δες το βιντεο με τον τυχερό Πάνο Μυλωνά!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags