Facebook Pixel Survivor: Ούτε Σοϊλέδης ούτε Γκέντσογλου - Πρόταση Ατζούν για Survivor σε κορυφαίο Έλληνα πρωταθλητή (ΦΩΤΟ)
Life
| 2023-12-27 07:51:00

Ούτε Σοϊλέδης ούτε Γκέντσογλου - Πρόταση Ατζούν για Survivor σε κορυφαίο Έλληνα πρωταθλητή (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Ούτε Σοϊλέδης ούτε Γκέντσογλου - Πρόταση Ατζούν για Survivor σε κορυφαίο Έλληνα πρωταθλητή (ΦΩΤΟ)

Ο Τούρκος παραγωγός θέλει έναν από τους πιο πετυχημένους Έλληνες αθλητές στον Άγιο Δομίνικο και κάνει τα πάντα για να τον πείσει!
 

Ολοένα και μεγαλώνει η λίστα με τους celebrities που συζητούν για τον νέο κύκλο του «Survivor». Το ριάλιτι επιβίωσης ξεκινά στις 7 Ιανουαρίου και η παραγωγή του Ατζούν Ιλιτζαλί δεν σταματά τις επαφές με πρόσωπα.

Κατερίνα Δαλάκα, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Σάββας Πούμπουρας, Δημήτρης Βλάχος φαίνεται ότι έχουν περάσει ήδη από εξετάσεις για να πάρουν το εισιτήριο για τον Άγιο Δομίνικο ενώ προχωρημένες είναι οι συζητήσεις με Σάββα Γκέντσογλου και Όλγα Πηλιάκη.

Ο ποδοσφαιριστής, μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Πρωινού Σου Σου» έχει ζητήσει 10.000 ευρώ την εβδομάδα. Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό ποσό, αλλά δεν προκαλεί αίσθηση καθώς ο Ατζούν Ιλιτζαλί… έχει βάλει το χέρι στην τσέπη και θέλει δυνατά πρόσωπα.

Σύμφωνα με την ίδια εκπομπή, ο «δαιμόνιος» Τούρκος παραγωγός έκανε πρόταση και στην πρώην σύντροφο του Σάββα Γκέντσογλου, Αγγελική Ηλιάδη. Η τραγουδίστρια, που βρέθηκε το πρώτο μισό της σεζόν και στο «I’m celebrity», είχε εκφράσει την επιθυμία να πάει στο «Survivor».

Πρόταση δέχτηκε και η καλή φίλη της προαναφερθείσας, Σάσα Μπάστα, αλλά και η ψυχολόγος-πρώην σύζυγος του Γιώργου Μαυρίδη Κρίστη Καθάργια.

Την ίδια ώρα, με ανάρτηση στα social media, ο Νίκος Μίχας αποκάλυψε ότι δέχτηκε πρόταση για να συμμετάσχει στο «Survivor». Ο πρώην διαγωνιζόμενος του «Fame Story 2», εδώ και αρκετά χρόνια ζει στα Αντικύθηρα, όπου έχει δημιουργήσει τη δική του όμορφη οικογένεια. «Δέχτηκα μια πρόταση μετά το Αντικύθηρο να πάω στο Survivor. Να πάω;» έγραψε ζητώντας έτσι τη γνώμη των διαδικτυακών του φίλων. «Λέω να το κάνω και να χάσω τα κιλά του οικογενειάρχη», πρόσθεσε.

Βολικάκης στο Survivor

Εκτός από τους παραπάνω όμως, ο Ατζούν Ιλιτζαλί ετοιμάζεται να στείλει στον Άγιο Δομίνικο έναν ακόμα διάσημο και πολύ πετυχημένο Έλληνα αθλητή.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Τούρκος παραγωγός βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Χρήστο Βολικάκη!

Ο σπουδαίος Έλληνας ποδηλάτης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής είναι πολύ ψηλά στην λίστα της παραγωγής και τον… παρακαλούν να πει το μεγάλο «ναι». Θυμίζουμε ότι ο Βολικάκης στο παλμαρέ του έχει τέσσερα μετάλλια σε Παγκόσμια πρωταθλήματα, εννιά σε Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και τέσσερις συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Διπλό deal Ατζούν - Στο Survivor και δεύτερη… εκρηκτική τραγουδίστρια μετά την Αγγελική Ηλιάδη (ΦΩΤΟ)

7 Ιανουαρίου κάνει πρεμιέρα το Survivor 2024, ωστόσο φαίνεται πως δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί οι παίκτες που θα συμπληρώσουν την ομάδα των Μαχητών και των Διάσημων, ενώ υπάρχουν 3 συγκεκριμένα πρόσωπα που θέλει οπωσδήποτε στο παιχνίδι ο Ατζούν Ιλιτζαλί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Πρωινό Σουσού, ο Ατζούν πρότεινε στον Σάββα Γκέντσογλου να λαμβάνει το ποσό των 10.000 ευρώ την εβδομάδα για να είναι στο Survivor και όπως φαίνεται τον έπεισε.

Ένα πρόσωπο που φημολογείται επίσης πως θα ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο είναι η Κρίστυ Καθάργια που την είδαμε στο Asia Express με τον πρώην σύζυγό της, Γιώργο Μαυρίδη.

 

Τέλος και η Σάσα Μπάστα φαίνεται πως έκλεισε για να πάει στο Survivor 2024, η οποία να θυμίσουμε ότι ήταν στη Φάρμα.

Αν μάλσιτα συνυπάρξουν στον Άγιο Δομίνικο με την Αγγελική Ηλιάδη, τότε θα θυμηθούμε εποχές Φάρμας…

 

Survivor Spoiler: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – Ρεκόρ χρημάτων θα πάρει ο Σάββας Γκέντσογλου ανά εβδομάδα

Τι αποκάλυψη ήταν αυτή; Όσο το Survivor πλησιάζει τόσο θα βλέπουμε και ομορφιές για τους παίκτες που θα λάβουν μέρος.

Μάλιστα, τελευταία ενργοποιήθηκε και ο καλος μας φίλος Lucky Luke. Που θα είναι και φέτος ο μάστε του Spoil. Και θα μας συντροφεύει από το twitter. Τον εμπιστευόμαστε, παράλληλα με το δικό μας ρεπορτάζ. Και τον ακολουθούμε.

Ο Luke λοιπόν αποκαλύπτει πως ο Σάββας Γκέντζογλου είναι ένα βήμα πριν τον Άγιο ΔΟμίνικο. Ο πρώην σύντροφος της Αγγελικής Ηλιάδη εδώ και καιρό τρώγεται να μπει στο παιχνίδι. Έτσι και θα γίνει. Σύμφωνα με τις πηγές του Sports365.gr o παίκτης έχει δώσει τα χέρια και αναμένεται να είναι από τους πρώτους κλεισμένους διασήμους.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Open, ο Σάββας Γκέντζογλου είναι αυτός που ο Τούρκος παραγωγός του προσφέρει 10.000 ευρώ την εβδομάδα, ώστε να βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο.

Όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ, ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ και νυν της Καβάλας, έχει ήδη «κλείσει». Όμως, σύμφωνα με όσα είπε η Ελένη Τσολάκη, υπάρχει η πληροφορία ότι έχει «κλείσει» και η πρώην σύντροφός του, η Αγγελική Ηλιάδη, με την οποία έχουν κι ένα παιδί.

Τρόμος για πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια - Αγόρασε αλεξίσφαιρο αμάξι - Φοβάται για τη ζωή της (Vid)

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή έδωσε συνέντευξη η Σάσα Μπάστα. Η τραγουδίστρια απάντησε για το τέλος της συνεργασίας με τον Μάκη Δημάκη, τον λόγο που αγόρασε αλεξίσφαιρο αμάξι, αλλά και τις ανήθικες προτάσεις.

«Δεν ζήτησα περισσότερο χρόνο στο πρόγραμμα κι αν το έκανα αυτό δεν θα επηρέαζε τον Μάκη Δημάκη. Δεν μετράω πόσα λουλούδια πέταξαν σε έμενα η στους άλλους. Αυτά είναι μικρότητες.

Δεν έχω επικοινωνήσει με τον Μάκη Δημάκη. Έμαθα τι έγινε από την τηλεόραση. Το σχήμα συνεχίζει κανονικά χωρίς τον Μάκη Δημάκη», είπε αρχικά η Σάσα Μπάστα.

Για τις φήμες σχετικά με την προσωπική της ζωή, η Σάσα Μπάστα απάντησε: «Από τότε που με θυμάμαι πάντα με χωρίζουν. Θα ήθελα δεύτερο και τρίτο παιδί.

Είχα εμμονικό θαυμαστή και με παρακολουθούσε. Γι’ αυτόν τον λόγο πήρα αλεξίσφαιρο αμάξι».

Κλείνοντας, η Σάσα Μπάστα ανέφερε: «Έχω δεχθεί ανήθικες προτάσεις.

Οι φίλοι μου με φωνάζουν “Σάσο”, είμαι αντράκι και με το παραπάνω.

Είναι ντροπή και αίσχος τα σχόλια που έκαναν στη Βανδή για το ντύσιμό της.

Έχω ακούσει σχόλια για το ντύσιμο μου από τότε που έγινα μαμά. Πάνω από όλα είμαι μητέρα, άλλα δεν ξεχνάω ότι είμαι και γυναίκα. Με έχουν φλερτάρει μπροστά στον σύζυγό μου».

 

"Έκρηξη" στον Αρναούτογλου με την σεξοβόμβα Σάσα Μπάστα - Αβυσσαλέο ντεκολτέ, όλα έξω! (Vids)

Η Σάσα Μπάστα φιλοξενήθηκε στο "The 2night Show" του ΑΝΤ1 και ήταν πιο καυτή από ποτέ, με το αβυσσάλεο ντεκολτέ της να απογειώνει το ανδρικό κοινό!

Δείτε την στα παρακάτω βίντεο:

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags