Facebook Pixel Survivor - Κώστας Αναγνωστόπουλος: Βόμβα Αναγνωστόπουλου για Survivor - Πετούν για Άγιο Δομίνικο 2 νέοι παίκτες - Πρώην παίκτρια ριάλιτι (ΦΩΤΟ)
Life
| 2024-01-15 09:40:00

Βόμβα Αναγνωστόπουλου για Survivor - Πετούν για Άγιο Δομίνικο 2 νέοι παίκτες - Πρώην παίκτρια ριάλιτι (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Βόμβα Αναγνωστόπουλου για Survivor - Πετούν για Άγιο Δομίνικο 2 νέοι παίκτες - Πρώην παίκτρια ριάλιτι (ΦΩΤΟ)

Ξεκίνησαν οι προσθήκες στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, καθώς υπάρχουν τρανταχτές αδυναμίες και ψάχνουν άμεσα λύσεις στην παραγωγή. Την αποκάλυψη έκανε εμμέσως ο "Μισθοφόρος" στα social media!

Survivor: Εδώ και λίγες ώρες αποκαλύφθηκε απο τον Lucky Luke στο twitter, ότι 2 νέοι παίκτες για την ομάδα των Μαχητών αναμένεται να μπούν στο παιχνίδι. Μιλάμε για έναν άνδρα και μια γυναίκα οι οποίοι αναμένεται την Τρίτη να φύγουν απο την Ελλάδα για τον Άγιο Δομίνικο.

Μιλάμε για την 23χρονη Aira Adomaityte, η οποία έχει καταγωγή απο την Λιθουανία και την γνωρίσαμε μέσα απο τις audition του GNTM, το 2018 αλλά και το 2019. Η νεαρή κοπέλα μάλιστα είχε εμφανιστεί στο GNTM με το τότε αγόρι της, Βασίλη Βασιλικό, ο οποίος έχει συμμετάσχει και αυτός στο Survivor το 2019.

 

Την είδηση επιβεβαίωσε έμμεσα τις τελευταίες ημέρες και ο πρώην παίκτης του Survivor, Κώστας Αναγνωστόπουλος...

Σωτήρης Λαμάι στο Survivor

Ο δεύτερος παίκτης που θα μπει στο ριάλιτι επιβιωσης, ονομάζεται Σωτήρης Λαμάι, είναι 34 ετών κατάγεται απο την Αλβανία, είναι πρώην ποδοσφαιριστής και εργάζεται σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί.

To όνομα του Σωτήρη Λαμάι έχει ακουστεί ουκ ο λίγες φορές ως συμμετοχή στο «Survivor», όμως ποτέ μέχρι σήμερα δεν είχε επιλεγεί να συμμετάσχει στο παιχνίδι. «Ο λόγος που δεν μπήκα στο παιχνίδι ήταν καθαρά θέμα καταγωγής. Εμένα η καταγωγή μου είναι από την Αλβανία. Έχω ένα παιδάκι και η γυναίκα μου είναι Ελληνίδα. Όλη μου τη ζωή την έχω ζήσει εδώ. Νιώθω πιο Έλληνας από αρκετούς Έλληνες»

Καταγγελία-βόμβα για το Survivor και τον Κώστα Αναγνωστόπουλο - Τον... έδωσε στεγνά στην τηλεόραση (Vid)

Καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε το πρωινό της Δευτέρας (8/1) ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Ο πρώην παίκτης του Survivor, με αφορμή τη χθεσινοβραδινή πρεμιέρα του reality επιβίωσης στον ΣΚΑΪ, αναφέρθηκε στη δική του εμπειρία και το παρασκήνιο από τις ζούγκλες του Άγιου Δομίνικου.

«Λες να μη με ήθελαν και φέτος; Εντάξει, παιδιά, έχω πάει δύο φορές. Σε λίγο θα πάρω… σύνταξη. Η Δαλάκα στο τέλος θα πάρει και τη θέση του Λιανού στην εκπομπή», σχολίασε αρχικά ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

«Δεν μίλαγε κανένας μας στο κινητό εκτός από συγκεκριμένα άτομα. Πριν να φύγουμε είχε έρθει ο κύριος Ατζούν και μας είχε ξεκαθαρίσει ότι η μόνη παράβαση που θα ήταν τελειωτική είναι να μας πιάσουν με κινητό», επισήμανε στη συνέχεια.

«Κανένας παίκτης εκτός από αυτούς που αποβλήθηκαν δεν είχε κινητό. Για ποιον λόγο έφυγαν άρα η Δαλάκα και η Ασημίνα; Γιατί δεν τους άρεσε το κλίμα; Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια;», υπογράμμισε ο Γιώργος Ασημακόπουλος λίγο αργότερα.

«Ο Ατζούν μας είχε πει ότι απαγορεύεται κάθε επικοινωνία με τον έξω κόσμο, γιατί έτσι αλλάζει η ροή του παιχνιδιού. Απλά τότε με τον σεισμό δεν μπορούσε να έρθει ο Ατζούν εκεί λόγω του μεγάλου σεισμού που είχε γίνει στην Τουρκία», αποκαλύπτει ο Γιώργος Ασημακόπουλος για το παρασκήνιο πίσω από το All-Star Survivor.

Όταν αναφέρθηκε το όνομα του Κώστα Αναγνωστόπουλου, ο Γιώργος Ασημακόπουλος σχολίασε: «Ναι κι ο Κώστας πολύ καλός… είχαν διαρρεύσει βίντεο από τον Κωστάκη. Είχε διαρρεύσει ένα βίντεό μου που βρήκα φαγητό σε έναν σκουπιδοτενεκέ και απ’ ό,τι μου είπαν από τον Κώστα διέρρευσε. Το έκανε μήπως και αποβληθώ κι εγώ».

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags