Facebook Pixel Σάββας Γκέντσογλου - Survivor: Βόμβα από Σάββα Γκέντσογλου σε Ατζούν - "Θα φύγω από το Survivor αν…" - Άσκησε βέτο! (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2024-01-16 09:00:00

Βόμβα από Σάββα Γκέντσογλου σε Ατζούν - "Θα φύγω από το Survivor…" - Άσκησε βέτο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Βόμβα από Σάββα Γκέντσογλου σε Ατζούν - "Θα φύγω από το Survivor…" - Άσκησε βέτο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αποκάλυψη για τον καλύτερο παίκτη του φετινού ριάλιτι, που απείλησε τον Τούρκο με αποχώρησε. Έφτασε στα όριά του…

Εντυπωσιακά έχει ξεκινήσει στο Survivor ο Σάββας Γκέντσογλου, παρά τη χθεσινοβραδινή του ήττα από τον Τζέιμς και δεν είναι λίγοι αυτοί που τον βλέπουν ως το απόλυτο φαβορί για να πάρει το φετινό έπαθλο.

Πρόκειται για έναν παίκτη που δεν προκαλεί, έχει καλές σχέσεις με τους περισσότερους, βγάζει καλή εικόνα στους τηλεθεατές και το σημαντικότερο, είναι εξαιρετικός στα αγωνίσματα. Ως ποδοσφαιριστής είναι αθλητικός, έχει αντοχή και μπορεί και προσαρμόζεται στα περισσότερα παιχνίδια, με αποτέλεσμα να ξεχωρίζει και να χαρακτηρίζεται ως ο… νέος Άρης Σοϊλέδης!

Δικαίωση λοιπόν του Ατζούν Ιλιτζαλί που τον πλήρωσε καλά για να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο, αλλά και της πρώην του, Αγγελικής Ηλιάδη, που τον… έψησε να μπει στο ριάλιτι. Μάλιστα, πληροφορίες ήθελαν τον Τούρκο παραγωγό να θέλει και τους δύο στο παιχνίδι, αφού η τραγουδίστρια είναι θετική σε αυτό ενδεχόμενο, όμως ο Γκέντσογλου άσκησε βέτο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ όταν ειπώθηκε να μπει και η Ηλιάδη στο Survivor ό Γκέντσογλου ήταν ανένδοτος, αντέδρασε και απείλησε πως εάν συμβεί αυτό ξαφνικά χωρίς να το γνωρίζει, θα αποχωρήσει!

 

Αγγελική Ηλιάδη: Αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο του χωρισμού της από τον Σάββα Γκέντσογλου

Η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε στο «Πάμε Δανάη» και στον Αλέξη Μίχα, με αφορμή τα νέα της τραγούδια αλλά και τη συμμετοχή του Σάββα Γκέντσογλου στο Survivor 2024. Η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε πως η ίδια σκέφτηκε τον πρώην σύντροφό της για το ριάλιτι επιβίωσης, γνωρίζοντας τις δυνατότητές του.

«Εγώ του πρότεινα το Survivor. Είχαμε συζητήσει πάρα πολλές φορές στο παρελθόν και το Survivor είναι ένα πρότζεκτ που μας άρεσε πάρα πολύ», είπε αρχικά η Αγγελική Ηλιάδη.

«Πιστεύω θα φτάσει μέχρι τέλους. Δεν το λέω με έπαρση ή γιατί είναι άνθρωπος δικός μου, ξέρω τις δυνατότητές του», πρόσθεσε για τον Σάββα Γκέντρογλου.

Η Αγγελική Ηλιάδη αποκάλυψε τον λόγο που χώρισαν με τον γνωστό ποδοσφαιριστή: «Στην αρχή δεν ήταν εύκολο γιατί εγώ και ο Σάββας δεν χωρίσαμε γιατί τελείωσε η αγάπη ανάμεσά μας, πάντα υπήρχε το πρόβλημα της απόστασης μεταξύ μας, λόγω της δουλειάς του ήταν στο εξωτερικό ή σε κάποια άλλη πόλη της Ελλάδας», είπε η τραγουδίστρια.

Και κατέληξε: «Η αγάπη μας υπάρχει και θα υπάρχει πάντα και αυτό είναι πάρα πολύ όμορφο. Έχουμε βρει μια δική μας χρυσή τομή», εξομολογήθηκε η Αγγελική Ηλιάδη για τον Σάββα Γκέντσογλου. 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags