Facebook Pixel TractioN με καλεσμένη την εκθαμβωτική Ηλιάνα Παπαγεωργίου!
Life
| 2024-02-18 13:56:00

TractioN με καλεσμένη την εκθαμβωτική Ηλιάνα Παπαγεωργίου!

Sportdog Team
TractioN με καλεσμένη την εκθαμβωτική Ηλιάνα Παπαγεωργίου!

Την εκθαμβωτική Ηλιάνα Παπαγεωργίου, αγαπημένη φίλη της εκπομπής, υποδέχεται στο νέο επεισόδιο του TractioN ο Κώστας Στεφανής!

Η παρουσιάστρια του «Shopping Star» φιλοξενείται στο υπερπολυτελές lounge σαλόνι ενός από τα κορυφαία και πιο επιβλητικά SUV της αγοράς, το Audi Q8. Με τη θετική ενέργεια και τον αυθορμητισμό της, ανακαλύπτει τις χάρες του Q8, ενός μοντέλου που αποτελεί ναυαρχίδα για την Audi, που η επίμονη αναζήτηση της τεχνολογικής υπεροχής τη χαρακτηρίζει πρωτοπόρο κατασκευάστρια.

Μετά τις πρώτες... συστάσεις, η Ηλιάνα συντονίζεται αμέσως με το Q8 και το ιπποφορβείο της δύναμής του (από 286 έως 340 HP, αναλόγως της έκδοσης), αλλά και τις γενναιόδωρες διαστάσεις του. Με μήκος 5, πλάτος 2 και ύψος 1,7 μέτρα, το Q8 προκαλεί δέος, όχι όμως στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία χειρίζεται με υποδειγματική άνεση τον «Γερμανό γίγαντα», ανεβάζοντας τον πήχη στον άτυπο διαγωνισμό προσκεκλημένων του TractioN σε δυσθεώρητο ύψος, αφού αποδεικνύεται κρυφό ταλέντο σε δύσκολες ασκήσεις χειρισμού και ελιγμούς ακριβείας!

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής

MERCEDES-BENZ CLE COUPE: Στη Χώρα των Βάσκων, στη Βόρεια Ισπανία ταξίδεψε ο Κώστας Στεφανής για το πρώτο... ραντεβού γνωριμίας με την ολοκαίνουργια, συγκλονιστικά κομψή και καλλίγραμμη Mercedes CLE Coupe. Οδηγώντας στο ρυθμό ενός ευρύχωρου, σύγχρονου, ολοκληρωμένου κουπέ, μεταξύ Μπιλμπάο και Σαν Σεμπαστιάν, ο Κώστας περιεργάζεται τη νέα CLE Coupe, προσπαθώντας να μην υποκύψει στον πειρασμό να ανακηρύξει το συγκεκριμένο μοντέλο της Mercedes, πανηγυρικά και με συνοπτικές διαδικασίες, ως ένα από τα πιο ελκυστικά και καλοσχεδιασμένα οχήματα, που κυκλοφορούν στους δρόμους!

➢ HYUNDAI KONA: Με την έκτακτη συμμετοχή και τη συνδρομή του…δίτροχου Θανάση Χούντρα, ο Θωμάς Ευθυμίου και η Ινώ Στεφανή παρουσιάζουν την ποικιλία των υβριδικών εκδόσεων του δημοφιλέστατου Hyundai Kona. Με μια σειρά από προσόντα, που επιβεβαιώνουν το πόσο καλά ανταποκρίνεται η Hyundai στις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες του κοινού, το Kona προσφέρεται ως ηπίως υβριδικό (με ηλεκτρικό κύκλωμα 48 V), ή πλήρως υβριδικό (HEV), ή αμιγώς ηλεκτροκίνητο (EV). Μόνο στο TractioN θα παρακολουθήσετε τον απόλυτο οδηγό σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα B-SUV που φιγουράρουν στις εκθέσεις αυτοκινήτων σήμερα, το ολόφρεσκο και σφριγηλό Hyundai Kona!

Δείτε το trailer της Κυριακής 18/2 : 

Παρουσίαση: Κώστας Στεφανής – Μάνος Στεφανής

Επιμέλεια – Αρχισυνταξία: Μάνος Στεφανής

Συντακτική Ομάδα: Βασίλης Τσακίρογλου, Θανάσης Χούντρας, Θωμάς Ευθυμίου, Ινώ Στεφανή

Σκηνοθεσία: Νίκος Κροντηράς – Διονύσης Τσιρώνης

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Δημήτρης Κουκουβάνης

Μοντάζ: Διονύσης Τσιρώνης

Μουσική Επιμέλεια: Νίκος Φλίκας

Εταιρία Παραγωγής: Prostef

#tractiongr #StarChannelTV  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags