Facebook Pixel Σκάνδαλο στο Survivor με Τζέιμς - Το κόλπο Ατζούν τον πηγαίνει στον τελικό
Life
| 2024-02-17 11:52:00

Μέγα σκάνδαλο στο Survivor με Τζέιμς Καφετζή - Το κόλπο Ατζούν που πηγαίνει τον παίκτη στον τελικό!

Sportdog Team
Μέγα σκάνδαλο στο Survivor με Τζέιμς Καφετζή - Το κόλπο Ατζούν που πηγαίνει τον παίκτη στον τελικό!

Τον πληρώνει με πάρα πολλά χρήματα και τον θέλει μέσα στο ριάλιτι, ελπίζοντας πως θα του φέρει και τηλεθέαση. Για να τον κρατήσει είναι αποφασισμένος ο Τούρκος να κάνει τα πάντα, ηθικά και μη...
 

Αν νομίζατε ότι η επιστροφή του Τζέιμς Καφετζή στο ριάλιτι έγινε έτσι απλά και τυχαία, είστε γελασμένοι! Σας το έχουμε αποκαλύψει εδώ και πολύ καιρό, ότι ο Ροδίτης θα έμπαινε κανονικά στο τηλεοπτικό ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, την ώρα που άλλοι έβγαζαν θεωρίες συνομωσίας απο την κοιλιά τους.

Όλα έγιναν βάσει σχεδίου. Ακόμα και η μη εμφάνιση του στην πρεμιέρα του Survivor 2024, ακόμα και το ταξίδι στην Ιαπωνία, ήταν όλα μέσα στο πρόγραμμα που είχαν δημιουργήσει απο κοινού παραγωγή και Τζέιμς. Ο Αλέξης Παππάς προσπάθησε χτες να μας δείξει ότι κάτι παίζει πίσω απο την άφιξη του Καφετζή στο νησί της Καραϊβικής και μάλιστα σε τέτοια κατάσταση. Άλλωστε το ακούσαμε όλοι, ότι ο Τζέιμς Καφετζής μπήκε στο Survivor 100 κιλά, τρία περισσότερα απ’ όσα είχε μπει πριν απο τρία χρόνια.

Λέτε να μπήκε αρκετά γεμάτος για να αποχωρήσει μετά απο μία άντε δύο εβδομάδες παραμονής στο νησί; Όχι βέβαια! Ο Τζέιμς μας το έχει αποδείξει, σε ότι κάνει το κάνει με στρατηγική και έχοντας υπολογίσει τα πάντα στο μυαλό του. Αυτό το γνωρίζει πολύ καλύτερα απ’ όλους ο Αλέξης Παππάς, ο οποίος έχει καταλάβει ότι κάτι παίζεται με την επιστροφή του Τζέιμς Καφετζή κάτι που είμαστε σίγουροι ότι θα επηρεάσει και την δική του παραμονή στο νησί.

Η μεγάλη αλλαγή που φέρνει ο Ατζούν στο Survivor 2024

Απο την πρεμιέρα του Survivor 2024, είχαμε δει τον Γιώργο Λιανό να δηλώνει ότι φέτος το Survivor παίζεται αλλιώς! Το αγωνιστικό κομμάτι είναι πολύ δυνατό, ενώ και το σύστημα με την δοκιμασία αποχώρησης έχει προκαλέσει ενδιαφέρον, αφού ήδη οι στρατηγικές έχουν κάνει την εμφάνιση τους στο νησί της Καραϊβικής.

Επίσης, σας είχαμε αποκαλύψει με δικό μας Survivor spoiler, ότι οι αλλαγές θα συνεχιστούν και κατά την διάρκεια της χρονιάς. Αυτό που λείπει φέτος και το οποίο το ζητούσε ο κόσμος μέσα απο τα social media ειδικά για τον Rob James Seymour, ήταν να ανοίξει τις κάλπες η παραγωγή, κάτι το οποίο δεν προτίθεται να κάνει! Ή μήπως τελικά θα το κάνει, απλά περιμένει την κατάλληλη στιγμή;

Να ξεκαθαρίσουμε κάτι! Μιλάμε για μια διαρροή που μας έχει έρθει απο νωρίς φέτος και αναφέρεται στην διαδικασία αποχώρησης και την συμμετοχή που θα έχει το κοινό! Το τηλεοπτικό κοινό θα βρεθεί ξανά στην ευχάριστη θέση να ψηφίσει ξανά! Αυτό το θέλει και το κανάλι, αλλά και ο Ατζούν, αφού τα λεφτά ήταν πολλά και για τις δύο πλευρές. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η αποχώρηση θα γίνεται με τον παλιό τρόπο! Όχι, τα αγωνίσματα αποχώρησης θα γίνονται όπως γίνονται, απλά το το τηλεοπτικό κοινό θα είναι ο μπαλαντέρ που θα επιλέγει ποιος παίκτης δεν θα συμμετέχει στην διαδικασία! Με λίγα λόγια το τηλεοπτικό κοινό θα δίνει την δική του ασυλία, στον αγαπημένο του παίκτη!

Μετά απο όλα αυτά που διαβάσατε, για σκεφτείτε λίγο ποιος αυτομάτως γίνεται το απόλυτο φαβορί για να γίνει ο νικητής του Survivor 2024;;; Ναι … σωστά αυτός!

Πηγή: tvfreaks.gr

Ροζ αποκάλυψη για Survivor - O πρώτος έρωτας στη ζούγκλα - Έχουν και οι δύο σχέση στην Ελλάδα!

Τα πρώτα μηνύματα τα είχαμε πάρει εδώ και μέρες, αφού ένα νέο Survivor spoiler είχε «σκάσει μύτη» και έκανε λόγο για τον πρώτο έρωτα στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Οι δύο παίκτες κρατάνε μια απόσταση μπροστά στις κάμερες, φαίνεται όμως ότι όσο περνάει ο καιρός και αν δεν αποχωρήσει ο ένας απο τους δύο τότε, ίσως να έχουμε τους επόμενους Βασάλο και Βαλαβάνη του Survivor 2024, ή τους Σπύρο Μαρτίκα και Βρισηΐδα Ανδριώτου για πιο πρόσφατους!

Οι διαρροές κάνουν λόγο για βόλτες μέσα στο δάσος, με την πρόφαση ότι ψάχνουν καρύδες και ξύλα. Αυτό άλλωστε το έχουμε δει πολλές φορές να συμβαίνει και στα προηγούμενα Survivor με αποκορύφωμα το περσινό που είχαμε την περιβόητη καλύβα με τα παράνομα ζευγάρια.

Ποιο είναι το πρώτο «ζευγάρι» του Survivor 2024;

Ήρθε η ώρα να σας αποκαλύψουμε για ποιους αναφέρει το Survivor spoiler. Θα σας αποκαλύψουμε ότι μιλάμε για έναν έρωτα στην ομάδα των Μαχητών, αλλά θα σας ξεκαθαρίσουμε ότι δεν θα αναφέρουμε τα ονόματα των δύο παικτών για πολλούς λόγους.

Αν είναι να φανεί κάτι, που ήδη απο χτες είδαμε να συμβαίνει, όταν ο παίκτης άρχιζε να στηρίζει εντυπωσιακά την παίκτρια, θα το δούμε σύντομα.

Το πρόβλημα είναι οι απ’ έξω τι θα κάνουν;… γιατί απ’ ότι μαθαίνουμε υπάρχουν και οι απ’ έξω που βλέπουν τηλεόραση!

Πηγή: tvfreaks.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags