Σε τελικές συζητήσεις είναι η Acun Μedya με τον ΣΚΑΪ για τα projects της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν. Φαίνεται πως το «The Voice» παίρνει το «πράσινο φως» για την επιστροφή του μετά από διάλειμμα μιας τηλεοπτικής σεζόν. Από πέρσι το καλοκαίρι το κανάλι του Φαλήρου είχε αποφασίσει πως έχει έρθει η ώρα να «ξεκουράσει» το talent show μετά την συνεχιζόμενη πτωτική τάση του προγράμματος στους πίνακες τηλεθέασης.

Φαίνεται πως επιστρέφει με δύο επεισόδια την εβδομάδα στο βραδινό πρόγραμμα του σταθμού από το προσεχές φθινόπωρο με γενναίες ωστόσο αλλαγές. Το κανάλι προσανατολίζεται στην αλλαγή όλης της ομάδας των coaches αν και ο Ατζούν Ιλίτζαλι έχει αντίθετη άποψη και θέλει την διατήρηση τουλάχιστον δύο προσώπων από τους προηγούμενους κύκλους.

Πολλά τα ονόματα που βρίσκονται στη λίστα των υποψήφιων κριτών στην πλειοψηφία τους με εμπειρία μπροστά στον τηλεοπτικό φακό. O Στέλιος Ρόκκος συμπεριλαμβάνεται σε αυτή. Ήταν κριτής στο τελευταίο X Factor του Mega ενώ παλαιότερα είχε πάρει μέρος ως... διαγωνιζόμενος και στο «The Voice» κάνοντας έκπληξη στους κριτές που γύρισαν και οι τέσσερις τις καρέκλες τους. Ένα άλλο όνομα που θέλουν από την παραγωγή είναι η Πάολα. Είχε δεχθεί πρόταση και στο παρελθόν αλλά είχε αρνηθεί.

Στη λίστα συμπεριλαμβάνεται και το όνομα του Γιώργου Μαζωνάκη, ο οποίος επίσης διαθέτει τηλεοπτική εμπειρία έχοντας πάρει μέρος σε παλαιότερο κύκλο του X Factor αλλά και στην κριτική επιτροπή του Your Face Sounds Familiar. Η παραγωγή θα έβλεπε θετικά και την επιστροφή του Κωστή Μαραβέγια, ο οποίος στις τρεις σεζόν (2016, 2017, 2018) που συμμετείχε κέρδισε το «The Voice» καθώς προέκυψε νικητής από την ομάδα του.

Τέλος ακούγεται και το όνομα του τράπερ Light που συμμετείχε στον τελευταίο κύκλο του «Fame Story» στο STAR. Μέχρι στιγμής πάντως η παραγωγή δεν έχει έρθει σε επικοινωνία με κανέναν coach ούτε από αυτούς που συμμετείχαν στους προηγούμενους κύκλους ούτε από τα υποψήφια πρόσωπα για τον νέο κύκλο. Σε κάθε περίπτωση στην παρουσίαση θα παραμείνει ο Γιώργος Λιανός κάνοντας στο πρώτο μισό της σεζόν το «The Voice» και στο δεύτερο μισό από τον Ιανουάριο του 2025 την παρουσίαση του «Survivor».

Πηγή: reader.gr