Facebook Pixel Γιώργος Λιάγκας: Τεράστια πρόταση Μαρινάκη - Η εκπομπή που πάντα ήθελε!
Life
| 2024-03-22 09:40:00

Τεράστια πρόταση Μαρινάκη σε Λιάγκα - Του δίνει την εκπομπή που πάντα ήθελε να κάνει στην τηλεόραση!

Sportdog Team
Τεράστια πρόταση Μαρινάκη σε Λιάγκα - Του δίνει την εκπομπή που πάντα ήθελε να κάνει στην τηλεόραση!

Το MEGA όχι μόνο έδωσε ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο στον παρουσιαστή του ΑΝΤ1, αλλά του πρότεινε και το πρότζεκτ που διεκδικεί εδώ καιρό...

Ο χορός της ανανέωσης των συμβολαίων ξεκίνησε στον ΑΝΤ1 και πρόκειται να συνεχίσει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το ερχόμενο διάστημα. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ήταν το πρώτο πρόσωπο που ανακοινώθηκε και επίσημα από τον σταθμό αυτή την εβδομάδα και έπονται και άλλοι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, τις επόμενες δύο εβδομάδες θα ανακοινωθούν τα ονόματα ακόμα δύο σημαντικών παρουσιαστών του ΑΝΤ1. Ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αναστασοπούλου ανανεώνουν με τη σειρά τους τη συνεργασία τους με το κανάλι και οι ανακοινώσεις θα γίνουν διαδοχικά.

Ο Γιώργος Λιάγκας, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, παρά τα όσα ακούγονταν το προηγούμενο διάστημα, συνεχίζει κανονικά στον ΑΝΤ1 με το Πρωινό. Μάλιστα, οι αλλαγές που θα γίνουν στην εκπομπή θα είναι πολύ λίγες κι αυτό γιατί και στο θέμα συνεργατών και στο θέμα περιεχομένου, το Πρωινό διανύει φέτος, εκ του αποτελέσματος, μία από τις καλύτερες χρονιές του.

Η παραμονή του πάντως στο κανάλι μόνο δεδομένη δεν ήταν, καθώς ο παρουσιαστής δέχθηκε μία άκρως δελεαστική πρόταση από το MEGA. Όπως μεταφέρθηκε στην πρωινή εκπομπή του MEGA τα χρήματα ήταν πολύ καλά και η πρόταση αφορούσε να αναλάβει εκπομπή πρωινή, ενημερωτική, απέναντι από τον Γιώργο Παπαδάκη!

Πρόκειται για ένα πρότζεκτ που θέλει χρόνια να αναλάβει ο Λιάγκας, όμως αποφάσισε να περιμένει για λίγο ακόμα…

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags