Facebook Pixel Συμφωνία ο Ατζούν με Γιώργο Αγγελόπουλο - Παρουσιαστής στον Άγιο Δομίνικο
Life
| 2024-03-28 09:40:00

Κοντά σε τεράστια συμφωνία ο Ατζούν - Λέει "ναι" ο Γιώργος Αγγελόπουλος - Παρουσιαστής στον Άγιο Δομίνικο!

Sportdog Team
Κοντά σε τεράστια συμφωνία ο Ατζούν - Λέει "ναι" ο Γιώργος Αγγελόπουλος - Παρουσιαστής στον Άγιο Δομίνικο!

Ο Ντάνος επιστρέφει στο νησί που τον έκανε διάσημο σε όλη την Ελλάδα και του άλλαξε τη ζωή...

Ένα νέο ριάλιτι πρόταση του Τούρκου παραγωγού Ατζούν Ιλίτζαλι εξετάζουν στον Σκάι για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Πρόκειται για το «Exathlon», αγωνιστικό ριάλιτι το οποίο έχει προβληθεί με τεράστια επιτυχία σε πολλές χώρες.

Σε πολλά σημεία μοιάζει με το «Survivor»: Γυρίζεται στον Άγιο Δομίνικο, έχει πολύ δύσκολες αγωνιστικές διαδικασίες, όμως δεν υπάρχουν στερήσεις στην τροφή και γενικότερα στην επιβίωση.

Το ριάλιτι προβλήθηκε για πρώτη φορά το 2017 στη Βραζιλία και ακολούθησαν χώρες όπως το Μεξικό, η Κολομβία, η Σλοβενία, η Γερμανία, η Ουγγαρία και η Ρουμανία.

 

Οι πληροφορίες για το «Exathlon»

Δύο ομάδες, μια «Διάσημων» και μια «Μαχητών» (έχουν άλλες ονομασίες), παίρνουν μέρος σε αγωνίσματα και ανάλογα με τις επιδόσεις τους προβιβάζονται στην επόμενη πίστα, που έχει μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας από κάθε προηγούμενη.

Για την παρουσίαση του «Exathlon», ο Τούρκος παραγωγός είχε ξεχωριστό περίπτερο στη διεθνή τηλεοπτική έκθεση των Καννών, όπου παραβρέθηκαν και στελέχη προγράμματος από όλα τα εγχώρια κανάλια.

Για την ώρα ουδείς μπορεί να το διεκδικήσει ανοιχτά, καθώς ο Ιλίτζαλι έχει αποκλειστική συνεργασία με τον Σκάι, τουλάχιστον έως τον Ιούνιο.

Για την επόμενη σεζόν, όλα είναι ανοιχτά.

Πάντως, η τελική απόφαση για την υλοποίηση του ριάλιτι θα παρθεί από τον Σκάι μετά το Πάσχα.

Δύο τα φαβορί για την παρουσίαση του Exatlon;

Για την παρουσίαση του Exatlon, ο ΣΚΑΪ φέρεται να έχει στο μυαλό του δύο δυνατά ονόματα, τον Γιώργο Αγγελόπουλο (Ντάνο) και τον Κώστα Βασάλο.

Ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος παρουσίαζε το Survivor, δεν θα είναι διαθέσιμος για το Exatlon, καθώς θα έχει αναλάβει την παρουσίαση του The Voice, το οποίο και αυτό με την σειρά του θα επιστρέψει στον νέο πρόγραμμα.

Η επιλογή του Ντάνου ή του Βασσάλου θεωρείται ιδανική, καθώς και οι δύο έχουν εμπειρία από ριάλιτι, είναι αθλητικοί και έχουν μεγάλη δημοφιλία στο κοινό. Μάλιστα, τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η πρόταση του Ατζούν στον Αγγελόπουλο να επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο ως παρουσιαστής, δεν θα τον άφηνε ασυγκίνητο...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags