Facebook Pixel Sportdog.gr | ALPHA: Ο ΣΚΑΡΑΒΑΙΟΣ - Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥΣ - ΑΠΟΨΕ στις 22:40
Life
| 2024-04-01 13:02:00

ALPHA: Ο ΣΚΑΡΑΒΑΙΟΣ - Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥΣ - ΑΠΟΨΕ στις 22:40

Sportdog Team
ALPHA: Ο ΣΚΑΡΑΒΑΙΟΣ - Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥΣ - ΑΠΟΨΕ στις 22:40

Για να πιάσεις έναν εγκληματία, χρειάζεται να σκέφτεσαι σαν αυτόν… Η νέα αστυνομική σειρά μυστηρίου απόψε στις 22:40

Μυστήριο, περιπέτεια, αγωνία στο κόκκινο, απρόβλεπτες ανατροπές μας προσφέρει  «Ο Σκαραβαίος», η σύγχρονη σειρά εξιχνίασης εγκλημάτων με στοιχεία κοινωνικού νουάρ και πολύ… crime. Η επίλεκτη ομάδα του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και ο επικεφαλής της, o Σκαραβαίος, ο κατά κόσμον Μάρκος Αλεξίου, τον οποίο υποδύεται υποδειγματικά ο Γιάννης Τσορτέκης, καλούνται να λύσουν μία υπόθεση, στην οποία κανείς δεν είναι αθώος. Η προδοσία κινεί τα νήματα με απρόβλεπτο τρόπο, την ίδια στιγμή που ο Σκαραβαίος έχει να διαχειριστεί τα φαντάσματα του δικού του παρελθόντος που επιστρέφουν.

Ο Μάρκος Αλεξίου είναι ο επικεφαλής του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής στη ΓΑΔΑ. Από τα χρόνια της Σχολής τον ακολουθεί το παρατσούκλι «Σκαραβαίος» γιατί  οδηγεί πάντοτε έναν παλιό σκαραβαίο, κληρονομιά από τον πατέρα του που έχασε σε μικρή ηλικία. Είναι γνωστός για τις επιτυχίες στη δουλειά του, για το πείσμα, την ευστροφία, την ταχύτητα και την ικανότητά του να ψυχολογεί τους συνομιλητές του. Είναι χωρισμένος και έχει μια κόρη, τη Χλόη, που σπουδάζει φιλολογία με την οποία προσπαθεί να έχει επαφή, χωρίς να το καταφέρνει πάντοτε.

Η προδοσία τους - Απόψε στις 22:40

Επεισόδιο 08

Μέσα σε μια εγκαταλελειμμένη δεξαμενή μια παλιάς κτηνοτροφικής μονάδας εντοπίζεται από τρεις εφήβους το πτώμα ενός άνδρα καλυμμένο με ασβέστη. Όταν αναλαμβάνει δράση ο Σκαραβαίος και η ομάδα του, διαπιστώνουν ότι πρόκειται για τον ιδιοκτήτη της μονάδας, ενώ ενημερώνονται ότι το προηγούμενο βράδυ δηλώθηκε η εξαφάνιση του αδερφού του με τον οποίο τον τελευταίο καιρό είχαν διενέξεις για τα οικονομικά της επιχείρησης. Χρειάζονται λίγες ώρες για να βρουν το αυτοκίνητο του αδερφού που εντοπίζεται στο λιμάνι του Πειραιά με όλα τα προσωπικά του αντικείμενα μέσα, ενώ ο ίδιος παραμένει άφαντος. Τι συνέβη στα δύο αδέρφια; Μπορεί ο ένας αδερφός να σκότωσε τον άλλον και μετά να εξαφανίστηκε ή μήπως τον σκότωσε και μετά έβαλε τέλος στη ζωή του; Ο γιος του εξαφανισμένου άνδρα, που είναι ο τελευταίος που τον είδε ζωντανό, τι ρόλο παίζει σε αυτή την ιστορία; Μήπως ένα ανεξόφλητο χρέος σε έναν ιδιοκτήτη νυχτερινών κέντρων είναι το κλειδί στην υπόθεση ή υπάρχει κάτι άλλο που διαφεύγει απ’ όλους; Σε αυτή την υπόθεση κανείς δεν είναι αθώος και η προδοσία κινεί τα νήματα με απρόβλεπτο τρόπο, την ίδια στιγμή που ο Σκαραβαίος έχει να διαχειριστεί τα φαντάσματα του δικού του παρελθόντος που επιστρέφουν

Ο ΣΚΑΡΑΒΑΙΟΣ

Κατάλληλο για άνω των 12 ετών

Σενάριο: Ευτυχία Γιαννάκη

Σκηνοθεσία: Σταύρος Στάγκος

Σεναριακή ομάδα: Αντώνης Λιακόπουλος- Ελεάνα Βραχάλη

Πρωτότυπη Μουσική: Ειρήνη Σκυλακάκη

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Χρήστος Δούρος

Παραγωγός: Διονύσης Παναγιωτάκης

Παραγωγή: Primavisione

Ηθοποιοί

Γιάννης Τσορτέκης (Σκαραβαίος)

Γιώργος Πυρπασόπουλος (Μάκης)

Μαρία Παπαφωτίου (Μάρθα)

Νικολέττα Καρρά (Μαργαρίτα)

Αλεξάνδρα Ταβουλάρη (Κατερίνα)

Βάσω Καβαλιεράτου (Ελευθερία)

Κωνσταντίνος Λιάρος (Κώστας)

Σοφίνα Λαζαράκη (Χλόη)

Γιάννης Μηλιώτης (Ηρακλής)

Στο ρόλο της Έλενας η Ράνια Οικονομίδου

Στο ρόλο του Διοικητή ο Μανώλης Μαυροματάκης

Στο ρόλο του Δημήτρη ο Θοδωρής Κατσαφάδος

Και ο Τραχανάς!

*Σε κάθε επεισόδιο συμμετέχουν διαφορετικοί guests.

Σε αυτό το επεισόδιο οι: Μ.Αλικάκη, Γ.Παπαστυλιανός, Β.Κουκαλάνι, Δ.Δεγαϊτης, Χρ.Μαλάκης κ.α.

Τραγούδι τίτλων: Lost in blue

Μουσική & στίχοι: Irene Skylakaki

Ερμηνεία: Irene Skylakaki

Παραγωγή & Ενορχήστρωση: Aki Rei & Irene Skylakaki 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags