Facebook Pixel Μεγάλη επιστροφή για Έλενα Παπαρίζου! Εκπομπή με Φαίη Σκορδά
Life
| 2024-04-22 09:40:00

Μεγάλη επιστροφή για την Έλενα Παπαρίζου - Μαζί εκπομπή με τη Φαίη Σκορδά!

Sportdog Team
Μεγάλη επιστροφή για την Έλενα Παπαρίζου - Μαζί εκπομπή με τη Φαίη Σκορδά!

Οι δύο γυναίκες είναι πολύ πιθανό να αποτελέσουν την έκπληξη της επόμενης σεζόν. Πώς η Ελένη Μενεγάκη παίζει τον δικό της ρόλο...

Δεδομένη θεωρείται η επιστροφή του «The Voice» στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν, με το κανάλι να στοχεύει στην πλήρη ανανέωση του σόου. Ο Σάκης Ρουβάς είπε το «ναι» όμως το ίδιο δεν θα συμβεί με τους Έλενα Παπαρίζου, Πάνο Μουζουράκη και Κωνσταντίνο Αργυρό, καθώς για τις δικές τους καρέκλες ο ΣΚΑΪ αναζητά νέα πρόσωπα. Το κανάλι και η Acun Medya επιθυμούν διακαώς να εντάξει στην ομάδα του «The Voice» την Άννα Βίσση και την Πάολα, ωστόσο δεν έχουν δώσει μέχρι στιγμής θετική απάντηση.

Σημειώνεται, δε, πως στην περίπτωση που η Φαίη Σκορδά παραμείνει τελικά στον ΣΚΑΪ, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αναλάβει η ίδια την παρουσίαση στη θέση του Γιώργου Λιανού.

Η οποία Παπαρίζου, ειρήσθω εν παρόδω, αναμένεται να πραγματοποιήσει μεγάλη στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision καθώς πρόκειται να ανακοινώσει το 12αρι της κριτικής επιτροπής της χώρας μας στον φετινό διαγωνισμό στο Μάλμε.

Παράλληλα, η Έλενα Παπαρίζου πρόκειται να κάνει και μία εμφάνιση-έκπληξη στον β’ ημιτελικό, όπου θα διαγωνιστεί και η Μαρίνα Σάττι που εκπροσωπεί τη χώρα μας με το τραγούδι «Ζάρι». Μάλιστα, εμφάνιση on stage θα κάνει και η Ελένη Φουρέιρα, η οποία είχε εκπροσωπήσει την Κύπρο το 2018 και είχε αναδειχθεί 2η με το «Fuego», επιβεβαιώνοντας τις σχετικές πληροφορίες που υπήρχαν.

Πηγή: govnews.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags