Τελικά, δεν περνούσαν και τόσο ωραία μεταξύ τους, παρά τις πλάκες και τα αστεία τους on air! Κακά τα ψέματα, το παρασκήνιο «βράζει», εστιάζοντας στη σχέση των δύο παρουσιαστών της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα», Γιώργου Παπαδάκη και Μαρίας Αναστασοπούλου, που χωρίζουν οριστικά τα… τσανάκια τους.

Στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων στην προσεχή συνάντηση διοικούντων του καναλιού με την Αναστασοπούλου θα πέσουν η παραμονή της στο «Καλημέρα, Ελλάδα» και η συνέχεια της εκπομπής «Αρένα», αν και το… γυαλί για την πρωινή ενημερωτική εκπομπή έχει ραγίσει.

Ωστόσο, υπάρχει κι η σκέψη η Μαρία Αναστασοπούλου να βρεθεί στο «τιμόνι» της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του Σαββατοκύριακου, της οποίας, όπως φαίνεται, η θέση θα μείνει κενή, καθώς η Φαίη Μαυραγάνη έχει δεχτεί πρόταση από τον ΣΚΑΪ (για τη θέση του Γιώργου Αυτιά).

Παράλληλα, ξεκίνησε διακριτικά η αναζήτηση του (γυναικείου) προσώπου που θα βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη τη νέα σεζόν. Εξίσου διακριτικά ρωτήθηκαν τόσο η Μαρία Σαράφογλου όσο και η Ρίτσα Μπιζόγλη για το εάν θα τις ενδιέφερε η προοπτική μετακόμισης στην πρωινή ζώνη. Και αμφότερες απάντησαν αρνητικά….

Πηγή: dailymedia.gr