Σάββας Καλεντερίδης: Τη συμφωνία Ελλάδας – Γαλλίας για την αγορά των φρεγατών Belharra και τον όρο για άμεση στρατιωτική συνδρομή της Γαλλίας προς την Ελλάδα και αντιστρόφως, σε περίπτωση που υπάρξει επίθεση από τρίτη χώρα, ακόμη και αν αυτή η χώρα είναι μέσα στο πλαίσιο των συμμαχιών τους (όπως π.χ. η Τουρκία που είναι μέλος του ΝΑΤΟ) σχολίασε ο Σάββας Καλεντερίδης.
- Η Naval Group ίσως και να κατέρρεε μετά τη συμφωνία AUKUS.
- Δώρο των ΗΠΑ στη Γαλλία οι φρεγάτες στην Ελλάδα.
- Οι ΗΠΑ αναθέτουν σε Γαλλία και Ελλάδα τον γεωπολιτικό έλεγχο της Ανατολικής Μεσογείου.
- Η Ελλάδα πρέπει να επεξεργαστεί πολιτικά τη συμφωνία.
- Οι Belharra είναι τα νέα… θωρηκτά Αβέρωφ του ελληνικού στόλου.
- Η Ελλάδα πήρε τα καλύτερα πλοία του κόσμου.
Ο γεωπολιτικός αναλυτής, συγγραφέας, αρθρογράφος, εκδότης και επικεφαλής του Infognomonpolitics.gr, Σάββας Καλεντερίδης, στην εκπομπή Ανιχνεύσεις στο κανάλι του @Pantelis Savvidis στις 28 Σεπτεμβρίου 2021.
Συμμετέχουν ο υποναύαρχος ε.α. Δημήτρης Τσαϊλάς, ο Ομότιμος Καθηγητής Γεωπολιτικής στην Σορβόννη και ο πρέσβης ε.τ., Ελευθέριος Καραγιάννης.
Δείτε το βίντεο:
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο