Facebook Pixel Εξοπλισμοί: Ανοίγει το παράθυρο για την απόκτηση F-35 από την Ελλάδα!
Life
| 2021-12-19 02:31:00

Ανοίγει το παράθυρο για την απόκτηση F-35 από την Ελλάδα!

Sportdog Team
Ανοίγει το παράθυρο για την απόκτηση F-35 από την Ελλάδα!

Με το νέο νομοσχέδιο υποστηρίζεται ο εκσυγχρονισμός των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και ανοίγει παράθυρο για την απόκτηση F-35 με γρήγορους ρυθμούς.

Εξοπλισμοί: Ανοίγει το παράθυρο για την απόκτηση F-35 από την Ελλάδα! Με το νέο νομοσχέδιο υποστηρίζεται ο εκσυγχρονισμός των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και ανοίγει παράθυρο για την απόκτηση F-35 με γρήγορους ρυθμούς.

Την έγκριση της αμυντικής συμφωνίας Ελλάδας-ΗΠΑ ανέλυσε ο Μιχάλης Ιγνατίου.

Εγκρίθηκε η αμυντική συμφωνία Ελλάδας – ΗΠΑ με συντριπτική πλειοψηφία. Ο προϋπολογισμός είναι 780 δις Δολάρια. Μας ενδιαφέρει το νομοσχέδιο Μενέντεζ για την αμυντική συνεργασία. Αναμένουμε τελευταίο βήμα που είναι η υπογραφή του προϋπολογισμού από τον πρόεδρο Μπάιντεν, ο οποίος αναμένεται να ψηφίσει τον νόμο. Αυτό το νομοσχέδιο χτίζεται πάνω στο προηγούμενο “East Med Act”. Με το νέο νομοσχέδιο υποστηρίζεται ο εκσυγχρονισμός των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και δίνεται η δυνατότητα για την απόκτηση F-35 με γρήγορους ρυθμούς. Χτίζεται το σχήμα το 3+1 (Ισραήλ, Ελλάδα, Κύπρος + ΗΠΑ). Οι Αμερικανοί παρακολουθούν με ανησυχία όλα όσα συμβαίνουν στο λιμάνι του Πειραιά με τους Κινέζους.

Ο ανταποκριτής στην εκπομπή “Ώρα Ελλάδας” στο OPEN BEYOND στις 16 Δεκεμβρίου 2021.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags