Facebook Pixel Εξοπλισμοί: Εξελίξεις στη "ναυμαχία" για τις κορβέτες!
Life
| 2021-12-22 21:43:00

Εξελίξεις στη "ναυμαχία" για τις κορβέτες! Δυναμικό... μπάσιμο Ιταλών με Doha

Sportdog Team
Εξελίξεις στη "ναυμαχία" για τις κορβέτες! Δυναμικό... μπάσιμο Ιταλών με Doha

Δυναμικό παρών στη «ναυμαχία» για τις κορβέτες δίνουν και οι Ιταλοί καταθέτωντας στο Πολεμικό Ναυτικό τη δική τους πρόταση.

Εξοπλισμοί: Εξελίξεις στη "ναυμαχία" για τις κορβέτες! Δυναμικό... μπάσιμο Ιταλών με Doha. Δυναμικό παρών στη «ναυμαχία» για τις κορβέτες δίνουν και οι Ιταλοί καταθέτωντας στο Πολεμικό Ναυτικό τη δική τους πρόταση.

Όπως αναμενόταν έπειτα από τους Γάλλους και τους Ολλανδούς δυναμικό παρών στη «ναυμαχία» για τις κορβέτες δίνουν και οι Ιταλοί καταθέτωντας στο Πολεμικό Ναυτικό τη δική τους πρόταση. Πρόκειται για την κορβέτα Doha(AlZubarah Class) η οποία ήδη κατασκευάζεται από την Fincantieri για λογαριασμό του Κατάρ. Το πλοίο εκτοπίσματος 3250 τόνων και μήκους 107 μέτρων παραπέμπει σε μια μικρή φρεγάτα και αυτό είναι το μεγάλο πλεονέκτημα της Ιταλικής πρότασης. Με ισχυρή διαμόρφωση ανάλογη της Gowind αλλά και της Sigma 10514 η Doha μπαίνει δυνατά στη «ναυμαχία» για το Ελληνικό πρόγραμμα με την «κούρσα» να ξεκινά μόλις τώρα. Και το Πολεμικό Ναυτικό να διαπραγματεύεται σκληρά με στόχο το ισχυρότερο πλοίο στο χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Newpost.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags