Facebook Pixel Το πιάσατε το καρφί του Μητσοτάκη στην Τούρκία;
Life
| 2022-01-20 09:40:00

Το πιάσατε το καρφί του Μητσοτάκη στην Τούρκία; Μήνυμα ισχύος με τα Rafale! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Το πιάσατε το καρφί του Μητσοτάκη στην Τούρκία; Μήνυμα ισχύος με τα Rafale! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ομιλία του Έλληνα πρωθυπουργκού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στην τελετή άφιξης των 6 από τα συνολικά 24 Rafale που έχει παραγγείλει η Ελλάδα από τη Γαλλία.

Εξοπλισμοί: Μήνυμα στην Τουρκία έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην τελετή άφιξης των 6 από τα συνολικά 24 Rafale που έχει παραγγείλει η Ελλάδα από τη Γαλλία.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός είπε ότι μέσα στο 2022 θα έρθει και η δεύτερη εξάδα και το 2023 τα υπόλοιπα από τα 24 αεροσκάφη. Χαρακτήρισε τα Rafale πολλαπλασιαστή ισχύος που αναβαθμίζει την χώρα μας σε επίπεδο επιχειρησιακό και γεωπολιτικό. Παράλληλα έστειλε μήνυμα στην Τουρκία. «Για την Ελλάδα κάθε ενίσχυση της άμυνάς της αποτελεί προβολή ειρήνης. Δεν έχει θέση η παραχάραξη της ιστορίας πολύ περισσότερο όταν εκπέμπεται από γειτονικά κράτη. Το μήνυμα των καιρών πρέπει να είναι η αλήθεια και η συνεννόηση πάντα με βάση τη διεθνή νομιμότητα και ειδικότερα στην περιοχή μας το δίκαιο της θάλασσας. Σε αυτό τον δρόμο βαδίζουν Ελλάδα και Ευρώπη. Προφανώς δεν έχουμε ανάγκη την άδεια κανενός. Με την ίδια αποφασιστικότητα που η χώρα κλείνει την πόρτα σε κάθε απειλή κρατά ανοικτά και τα παράθυρα του διαλόγου».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags