Facebook Pixel Τί έκανε ο Χαρδαλιάς στο Ερεβάν; (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2022-06-06 02:31:00

Τί έκανε ο Χαρδαλιάς στο Ερεβάν; (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Τί έκανε ο Χαρδαλιάς στο Ερεβάν; (ΒΙΝΤΕΟ)

Ποιός ήταν ο λόγος της επίσκεψης του υφυοπουργού Αμύνης στην Αρμενία;

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας, Νικόλαος Χαρδαλιάς στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στη Δημοκρατία της Αρμενίας συναντήθηκε με τον Υπουργό Άμυνας Σουρέν Παπικιάν.

Θέματα, που αφορούν στην περαιτέρω αναβάθμιση της διακρατικής συνεργασίας Ελλάδας-Αρμενίας σε τομείς όπως η αμυντική βιομηχανία, η στρατιωτική εκπαίδευση και η τεχνολογία, συζητήθηκαν στη συνάντηση του υφυπουργού Εθνικής ‘Αμυνας Νίκου Χαρδαλιά με τον υπουργό ‘Αμυνας της Δημοκρατίας της Αρμενίας Σουρέν Παπικιάν, που διεξήχθη σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα, επιβεβαιώνοντας τις παραδοσιακά εξαιρετικές διμερείς σχέσεις των δύο χωρών, οι οποίες βασίζονται σε μακροχρόνιους, ισχυρούς ιστορικούς και πολιτιστικούς δεσμούς. Παράλληλα, ανταλλάγησαν απόψεις για τις προκλήσεις και τις απειλές στον τομέα της Ασφάλειας στην Ευρώπη και την Ανατολική Μεσόγειο.

Προηγήθηκε επίσκεψη του Χαρδαλιά στο Μνημείο Γενοκτονίας των Αρμενίων, όπου κατέθεσε στεφάνι σε ένδειξη τιμής και μνήμης στα θύματα και ακολούθησε ενημέρωση και περιήγηση στο ομώνυμο μουσείο .«Ενωμένα με δεσμούς αδελφοσύνης, τα σπουδαία μας Έθνη συνεχίζουν την ιστορική τους διαδρομή με ένα κοινό, ιερό χρέος: να μην ξεχάσουμε ποτέ!», δήλωσε αμέσως μετά.

Υπενθυμίζεται, ότι η Αρμενία, όπως σας είχε αποκαλύψει πρώτο το Sportdog, έχει πλέον την απάντηση στα τουρκικά Drones, Bayraktar Tb2. Με γνώση από τον δεύτερο πόλεμο του Ναγκόρνο Καραμπάχ, το φθινόπωρο του 2020, η Αρμενία πλέον είναι θέση να παράγει μαχητικό UAV. Πρόκειται για το "Aralez" 

Είναι μήκους 3,5 μέτρων, με 7 μέτρα άνοιγμα φτερών, ζυγίζει 120 με 150 κιλά και μπορεί να μεταφέρει φορτίο 40 με 50 κιλών. Έχει ταχύτητα 120 χλμ/ώρα, με εμβέλεια 600 χλμ, μπορεί να πετάξει στις 5000 με 6000 μέτρα σε 6 ώρες διάρκεια πτήσης. Όσον αφορά τα βλήματα που φέρει, είναι τα τηλεκατευθυνόμενα "SMA A5" που ζυγίζουν 9 κιλά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags