Facebook Pixel Sportdog.gr | Θα το μάθεις μόνο ΕΔΩ! Ετοιμάζει επίθεση στον Ερντογάν ο Μητσοτάκης
Life
| 2022-06-21 16:36:00

Θα το μάθεις μόνο ΕΔΩ! Ετοιμάζει επίθεση στον Ερντογάν ο Μητσοτάκης

Sportdog Team
Θα το μάθεις μόνο ΕΔΩ! Ετοιμάζει επίθεση στον Ερντογάν ο Μητσοτάκης

Απομακρύνεται από την Ευρώπη η Τουρκία σύμφωνα με την Κομισιόν - Έντονο άρωμα πρόωρων εκλογών

Αποφασισμένος να απαντήσει σκληρά στον Ταγίπ Ερντογάν, είναι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Καμμία θετική εξέλιξη δεν αναμένει η Αθήνα από τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ σε ότι αφορά στα ελληνοτουρκικά δεδομένου ότι ο Ερντογάν αποδεικνύει συνεχώς πόσο απρόβλεπτος και επικίνδυνος μπορεί να γίνει ενώ είναι και αναξιόπιστος σε ότι αφορά στις δεσμεύσεις που υποτίθεται ότι αναλαμβάνει.

Με οπλοστάσιο τα νομικά και ιστορικά επιχειρήματα που έχει αναλύσει η ελληνική πλευρά στην επιστολή που έστειλε η κυβέρνηση στον ΟΗΕ θα μεταβεί στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ ο πρωθυπουργός.

Ο σουλτάνος έχει νεύρα διότι αντιλαμβάνεται ότι είναι δύσκολο να ανατρέψει την νέα καταδίκη της χώρας του στα συμπεράσματα της Συνόδου Κορυφής της 23-24 Ιουνίου την οποία θα απαιτήσουν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Νίκος Αναστασιάδης.

Η Τουρκία βρίσκεται πιο μακριά από την Ευρώπη σήμερα σε σύγκριση με πριν από ένα τέταρτο του αιώνα, επισήμανε η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.

Το θερμόμετρο ανεβαίνει και στο εσωτερικό πεδίο. Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μέσα σε λίγες μέρες άφησε για δεύτερη φορά ανοιχτό το ενδεχόμενο για πρόωρες εκλογές, στον αστερισμό των οποίων άλλωστε ζει σχεδόν στο σύνολο του το πολιτικό σύστημα της χώρας.

Διαβάστε το "καυτό" ρεπορτάζ στο Newpost.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags