Facebook Pixel Λυσσαλέα επίθεση Καλεντερίδη στον Ερντογάν! Έφαγε σφαλιάρα που ακούστηκε στο Ιράν (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2022-07-20 10:14:00

Λυσσαλέα επίθεση Καλεντερίδη στον Ερντογάν! Έφαγε σφαλιάρα που ακούστηκε στο Ιράν (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Λυσσαλέα επίθεση Καλεντερίδη στον Ερντογάν! Έφαγε σφαλιάρα που ακούστηκε στο Ιράν (ΒΙΝΤΕΟ)

Ηχηρό ράπισμα στον Τούρκο πρόεδρο.

Στην επίσκεψη του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Τεχεράνη μαζί με τον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν αναφέρθηκε ο Σάββας Καλεντερίδης στην εκπομπή ZOOM. Στο πλαίσιο της τριμερούς συνάντησης, ο Τούρκος πρόεδρος συναντήθηκε με τον ανώτατο θρησκευτικό ηγέτη του Ιράν, Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ.

Ο τελευταίος είπε την Τρίτη στον Τούρκο πρόεδρο, ότι οποιαδήποτε επίθεση από την Άγκυρα στη βόρεια Συρία θα ήταν "επιζήμια" για την περιοχή, δηλώνοντας ξεκάθαρα την αντίθεση της Τεχεράνης σε μία νέα τουρκική εισβολή στην περιοχή.

Ο λόγος; Στην περιοχή Τελ Ριφάτ που θέλει να εισβάλλει ο Ερντογάν κατοικούν σιίτες μουσουλμάνοι, οι οποίοι τελούν υπό την προστασία του Ιράν. Μάλιστα η δήλωση του Χαμενεϊ έγινε για καλή τύχη του Ερντογάν, αφού στην περιοχή δρούνε στρατιωτικές ομάδες περίπου 50.000 ανδρών προσκείμενες προς την Τεχεράνη. Οπότε αν γινόταν η εισβολή, ο τουρκικός στρατός δεν θα τα έβρισκε τόσο εύκολα τα πράγματα, όπως δεν τα βρίσκει στο Βόρειο Ιράκ, όπου οι Κούρδοι έχουν στην κυριολεξία πετσοκόψει τους Τούρκους.

Ο Σάββας Καλεντερίδης σχολιάζοντας το θέμα έκανε λόγο για «σφαλιάρα» στον Ερντογάν, η οποία ακούστηκε πολύ δυνατά. Δείτε την ανάλυση του επικεφαλής του www.infognomonpolitics.gr στην εκπομπή ZOOM:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags