Facebook Pixel Sportdog.gr | Στους ρυθμούς κατασκοπευτικού ρεπορτάζ! Στον αστερισμό υποκλοπών και σεναρίων για ρωσικό δάχτυλο
Life
| 2022-09-15 17:27:00

Στους ρυθμούς κατασκοπευτικού ρεπορτάζ! Στον αστερισμό υποκλοπών και σεναρίων για ρωσικό δάχτυλο

Sportdog Team
Στους ρυθμούς κατασκοπευτικού ρεπορτάζ! Στον αστερισμό υποκλοπών και σεναρίων για ρωσικό δάχτυλο

Υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός τόσο στη Βουλή όσο και στην συνέντευξη τύπου την οποίαν έδωσε στο πλαίσιο της ΔΕΘ, επισήμανε ότι δεν μπορεί τα δελτία της ΕΥΠ να γίνονται φέιγ βολάν.

Στους ρυθμούς ενός κατασκοπευτικού ρεπορτάζ όπου γεγονότα και πληροφορίες μπερδεύονται με θεωρίες συνωμοσίας και γενικώς εικασίες, κινείται το πολιτικό σύστημα. Η Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής που ερευνά τις υποκλοπές σε βάρος του προέδρου του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝ.ΑΛ αλλά και τα νέα σενάρια για ρωσικό δάχτυλο που πυροδοτήθηκαν από την αποκάλυψη των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών ότι εντοπίστηκαν πάνω από 300 εκατομμύρια δολάρια να έχουν διοχετευτεί από την Ρωσία σε πολιτικά πρόσωπα, κόμματα και ΜΜΕ 24 χωρών, δίνουν τον δικό τους στίγμα στο πολιτικό γίγνεσθαι. Είναι η εβδομάδα των πολιτικών αρχηγών στην ΔΕΘ. Όλα αυτά τα θέματα βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη. Στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής καταθέτει σήμερα ο πρώην διοικητής της ΕΥΠ Παναγιώτης Κοντολέων ο οποίος επιμένει στην τήρηση του απορρήτου και την άρνηση του να δώσει απαντήσεις για το ποιος και γιατί ζήτησε την παρακολούθηση του κ.Ανδρουλάκη, προκαλώντας την έντονη αντίδραση σύσσωμης της αντιπολίτευσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ NEWPOST.GR

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags