Facebook Pixel Ξεμπρόστιασμα Καλεντερίδη στον Στόλτενμπεργκ! Μήπως είναι πράκτορας των Ρώσων; (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2022-09-18 13:54:00

Ξεμπρόστιασμα Καλεντερίδη στον Στόλτενμπεργκ! Μήπως είναι πράκτορας των Ρώσων; (ΒΙΝΤΕΟ)

του Γεωπόλδου
Ξεμπρόστιασμα Καλεντερίδη στον Στόλτενμπεργκ! Μήπως είναι πράκτορας των Ρώσων; (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο στρατηγικός αναλυτής τα... έχωσε στην κυριολεξία στον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ με αφορμή τη δήλωσή του για τα ελληνοτουρκικά.

Πυρ και μανία έγινε ο Σάββας Καλεντερίδης! Ο στρατηγικός αναλυτής σχολίασε τη δήλωση του Γενς Στόλτενμπεργκ περί ύπαρξης ορισμένων διαφορών στα ελληνοτουρκικά. Η τοποθέτηση του Γενικού Γραμματέα του ΝΑΤΟ τον έβγαλε από τα ρούχα του! Ο επικεφαλής του www.infognomonpolitics.gr, αναρωτήθηκε ποιες είναι αυτές οι διαφορές και υποστήριξε, ότι δεν είναι δυνατόν η Βορειοατλαντική συμμαχία να μην λαμβάνει υπόψιν τις απειλές της Τουρκίας που θέλει να αρπάξει το μισό Αιγαίο και να βαφτίζει τον τουρκικό αναθεωρητισμό ως διαφορά.

Γι'αυτόν τον λόγο ο Σάββας Καλεντερίδης «ξεμπρόστιασε» ανοικτά τον Στόλτενμπεργκ και έκανε έναν συλλογισμό. «Μήπως είναι πράκτορας των Ρώσων και θέλει να διαλύσει το ΝΑΤΟ;», ανέφερε και υποστήριξε, ότι επί Ψυχρού Πολέμου Νορβηγοί παράγοντες αποτέλεσαν πράκτορες των Σοβιετικών. Και υποστήριξε: «Μήπως ο Στόλτενμπεργκ προέρχεται από κάποια τέτοια οικογένεια;».

Δείτε την εκπομπή:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags