Facebook Pixel Leaders: Επίθεση Παπανικολάου στον πατέρα της «Γαλάζιας Πατρίδας» & σε «Γκρίζο Λύκο»! Ποιοί είστε; (VID)
Life
| 2023-02-21 17:55:00

Επίθεση Παπανικολάου στον πατέρα της «Γαλάζιας Πατρίδας» & σε «Γκρίζο Λύκο»! Ποιοί είστε; (VID)

του Γεωπόλδου
Επίθεση Παπανικολάου στον πατέρα της «Γαλάζιας Πατρίδας» & σε «Γκρίζο Λύκο»! Ποιοί είστε; (VID)

Ο διευθυντής σύνταξης του δελτίου ειδήσεων του Star τα έχωσε σε Γιαϊτζί-Μπαχτσελί και όσους τα έβαλαν με την Ελλάδα παρά τη βοήθειά της στους σεισμόπληκτους.

Φωτιά και λαύρα ήταν στο καθιερωμένο μήνυμά του, στην αποφώνηση της εκπομπής «Leaders», ο Ηλίας Παπανικολάου. Ο διευθυντής σύνταξης του δελτίου ειδήσεων του Star τα έχωσε σε Γιαϊτζί-Μπαχτσελί και όσους τα έβαλαν με την Ελλάδα παρά τη βοήθειά της στους σεισμόπληκτους.

Ο έμπειρος δημοσιογράφους απευθύνθηκε στους Τούρκους συναδέλφους και όσους Τούρκους, έστω και με ψευδώνυμο συμμετέχουν στη διαδικασία της εκπομπής, μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικών μηνυμάτων.

«Θέλω να μάθω ποιοι είστε! Θέλω να μάθω ποιος είναι ο τουρκικός λαός το 2023. Ο τουρκικός λαός είναι ο συγκινημένος Τούρκος πολίτης, ο οποίος φυλάει τον ΕΜΑΚίτη και δακρύζει; Ή είναι ο Γιαϊτζί, με το παπγιόν, που λέει, ότι οι ΕΜΑΚίτες είναι κατάσκοποι; Τούρκος πολίτης είναι αυτός που παίρνει τη βοήθεια από το Καστελόριζο το ευχαριστεί στα ελληνικά ή είναι ο Μπαχτσελί που φτύνοντας στη βουλή ευχαρίστησε μέσα από τα δόντια τους Έλληνες. Ποιοί είστε; Θα αποφασίσετε ποιοι είστε, για να σας φερθούμε και εμείς ανάλογα;

Κατά τη γνώμη μου εδώ, δυστυχώς μέσα από τη συντριβή του κόσμου, σας δίνετε μία χρυσή ευκαιρία. Να καταλάβετε, ότι δεν φταίει η Δύση για τα δεινά σας. δεν έκαναν οι δυτικές εταιρείες τα θεμέλια σαθρά. Δεν φταίει η Δύση για την αδυναμία σας να ελέγξουν τους ολιγάρχες σας. Δεν τους χάιδευε κάποιος δυτικός, ο Ερντογάν τους χάιδευε.

Κανένας δυτικός με σώας τα φρένας δεν χάρηκε για την καταστροφή σας. Άρα δεν φταίνε οι άλλοι για τα προβλήματά σας. Φταίτε εσείς για τα προβλήματά σας. Λύστε τα. Αφήστε την Ελλάδα στην ησυχία της. Διότι η Ελλάδα είναι εδώ για πάρα πολλές χιλιάδες χρόνια. Θα συνεχίσει να είναι εδώ. Έχετε μία ευκαιρία, να αλλάξετε τη συμπεριφορά απέναντι στην Ελλάδα», ανέφερε ο Ηλίας Παπανικολάου και κατέληξε:

«Αρπάξτε αυτήν την ευκαιρία. Αν δεν το κάνετε, είμαστε εδώ. Γιατί σκοπός του πολέμου πια, δεν είναι να πεθάνεις για την πατρίδα σου. Είναι να κάνεις τον άλλον να πεθάνει για τη δική του».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags