Facebook Pixel Ερνττογάν - Κιλιτσντάρογλου: Εκλογικό "ντέρμπι" στην Τουρκία βλέπει ο Καλεντερίδης
Life
| 2023-03-09 06:35:00

Ερντογάν εναντίον Κιλιτσντάρογλου! Εκλογικό "ντέρμπι" στην Τουρκία βλέπει ο Καλεντερίδης (ΒΙΝΤΕΟ)

του Γεωπόλδου
 Ερντογάν εναντίον Κιλιτσντάρογλου! Εκλογικό "ντέρμπι" στην Τουρκία βλέπει ο Καλεντερίδης (ΒΙΝΤΕΟ)

Ποιά είναι η άποψη του στρατηγικού αναλυτή μετά την κοινή απόφαση των "6" για επιλογή υποψήφιου προέδρου εναντίον του Ερντογάν.

Την επιλογή του Κιλιτσντάρογλου ως υποψήφιου προέδρου της συμμαχίας των έξι, μετά την επιστροφή της Ακσενέρ στο τραπέζι, σχολίασε ο Σάββας Καλεντερίδης, μιλώντας στην τηλεόραση της "Ναυτεμπορικής".

Ο στρατηγικός αναλυτής χαρακτήρισε "δύσκολη εγκυμοσύνη" τις διαβουλεύσεις των «έξι» για την επιλογή του προέδρου του κεμαλικού κόμματος, Κεμάλ Κιλιντσντάρογλου, ως υποψήφιου προέδρου εναντίον του Ερντογάν και ανέλυσε τη σημασία των παραγόντων Ιμάμογλου-Γιαβάς, των οποίων τη στήριξη στις εκλογές ως υποψηφίων αντιπροέδρων ζήτησε η Μεράλ Ακσενέρ.

Παράλληλα ο επικεφαλής του www.infognomomnpolitcs.gr, παρουσίασε τα ισχυρά χαρτιά του Ερντογάν ενόψει εκλογών. Στάθηκε στα 5 δις της Σαουδικής Αραβίας που έκανε δώρο στην Τουρκία. 

Παράλληλα εξέφρασε τους τρόπους που θα επηρεάσει τον Ερντογάν στην εκλογική διαδικασία ο φονικός σεισμός που κόστισε τη ζωή σε πάνω από 50.000 ανθρώπους.

Στο τέλος ο Σάββας Καλεντερίδης υποστήριξε, ότι βάσει των τωρινών δεδομένων (δημοσκοπήσεις κλπ) φαίνεται πως θα έχουμε ντέρμπι με περισσότερες πιθανότητες εκλογικής νίκης στην πλευρά των έξι και του Κιλιντσντάρογλου.

Δείτε την παρέμβασή του:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags