Το ψηφοδέλτιο της παράταξης «Νέα Εποχή- Νέα Δυναμική» με το οποίο θα διεκδικήσει για τρίτη συνεχόμενη θητεία τον Δήμο Βόλου, θα παρουσιάσει μετά τις νέες εθνικές εκλογές ο δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος Αχιλλέας Μπέος.

Το ψηφοδέλτιο έχει ήδη ολοκληρωθεί και απομένουν, όπως ανέφερε, μόνο λίγες πινελιές, πριν παρουσιαστεί επισήμως, στα μέσα Ιουλίου περίπου και με ορίζοντα τις κάλπες του Οκτωβρίου για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Νωρίτερα, και συγκεκριμένα την ερχόμενη Τετάρτη, ο κ. Μπέος, θα παρουσιάσει το ψηφοδέλτιο για τις δημοτικές ενότητες, όπως έκανε γνωστό χθες, στο περιθώριο συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε.

Από το ίδιο βήμα κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν με βάση τα έργα, τα πρόσωπα και τη συνέπεια όσων διεκδικούν αξιώματα στην πόλη αλλά και σε εθνικό επίπεδο.

Αναφερόμενος μάλιστα στο εκλογικό αποτέλεσμα της κάλπης της 21ης Μαΐου, επιτέθηκε εναντίον του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και πολιτικών που όπως είπε χαρακτήρισαν το αποτέλεσμα οδυνηρό.

«Οι εκλογές είναι μια διαδικασία άκρως δημοκρατική και ο ελληνικός λαός αποφασίζει ποια δημοτική αρχή ή ποιον πρωθυπουργό και ποια Κυβέρνηση θέλει. Ποτέ δεν προσπάθησα κι ας έχω αρκετές συμπάθειες και επιρροή, να επηρεάσω την ψήφο των πολιτών. Πάντα λέω ψηφίστε κατά συνείδηση. Και οι πολίτες είναι αυτοί που αποφασίζουν ποιος θα κυβερνήσει.

Είναι όμως οδυνηρό όχι αυτό που λέει ο Τσίπρας και κάποιοι άλλοι πολιτικοί, ότι είναι οδυνηρό τι ψηφίσανε οι πολίτες, αλλά αυτό που είπαν αυτοί οι πολιτικοί. Δηλαδή είναι οδυνηρό τι ψήφισαν οι πολίτες; Αυτό που επιθυμούν, κρίνοντας με τα έργα και τα όσα είπαν. Αν είναι δυνατό να επικρίνουν ψήφο πολιτών. Είναι ντροπή. Επιτέλους να σοβαρευτούν.

Δηλαδή αν δεν αρέσει σε κάποιον πολιτικό αρχηγό το αποτέλεσμα των εκλογών είναι οδυνηρό αυτό που ψήφισε ο ελληνικός λαός; Γιατί ρε μάγκες; Επιλογή τους, αυτό έκριναν, αυτό ήθελαν και ψήφισαν. Το αποτέλεσμα θα το δούμε στη συνέχεια. Αλλά να κάνεις επίθεση στους πολίτες γιατί ψήφισαν Ν.Δ., ΣΥΡΙΖΑ ή ΠΑΣΟΚ είναι ντροπή. Ας κοιτάξετε εσείς γιατί οδηγήσατε τον κόσμο να ψηφίσει κάτι άλλο κι όχι να επικρίνετε τους πολίτες», είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: taxydromos.gr