Facebook Pixel Σάββας Καλεντερίδης: Αποκάλυψη! Δάκτυλος της Τουρκίας στις αναταραχές στη Γαλλία (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2023-07-04 11:03:00

Αποκάλυψη Καλεντερίδη! Δάκτυλος της Τουρκίας στις αναταραχές στη Γαλλία (ΒΙΝΤΕΟ)

του Γεωπόλδου
Αποκάλυψη Καλεντερίδη! Δάκτυλος της Τουρκίας στις αναταραχές στη Γαλλία (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο στρατηγικός αναλυτής υποστήριξε, ότι πίσω από τα αιματηρά επεισόδια υπάρχει τουρκικό σχέδιο.

Μία πολύ σημαντική αποκάλυψη έκανε ο Σάββας Καλεντερίδης στην εκπομπή «Zoom powered by XAK». Ο στρατηγικός αναλυτής μίλησε για τις αναταραχές που ξέσπασαν τις προηγούμενες ημέρες στη Γαλλία, ως ένα κύμα οργής, μετά από τον θάνατο 17χρονου από πυρά αστυνομικού.

Οι ζημιές από τις αναταραχές είναι τεράστιες. Όπως ανέφερε το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP), πυρπολήθηκαν σχεδόν 1.000 κρατικά και δημοτικά κτίρια, 5.000 αυτοκίνητα και 10.000 κάδοι απορριμάτων. Καταγράφτηκαν επίσης 250 επιθέσεις εναντίον αστυνομικών τμημάτων, ενώ κατά τη διάρκεια των επεισοδίων τραυματίστηκαν πάνω από 700 αστυνομικοί. Το κόστος των ζημιών στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς ανέρχεται στα 20 εκατομμύρια Ευρώ.

Όπως ανέφερε ο Σάββας Καλεντερίδης πίσω από τις αναταραχές στη Γαλλία υπάρχει τουρκικό σχέδιο. Ο επικεφαλής του www.infognomonpolitics.gr ανέλυσε τους τρεις πυλώνες της τουρκικής πολιτικής που είναι παντουρκισμός, πανισλαμισμός και νεοθωμανισμός. Για να πετύχει η Τουρκία τον παντουρκισμό χρησιμοποιεί τον πανισλαμισμό, εργαλειποιώντας τους μετανάστες που υπάρχουν σε όλη την Ευρώπη, ιδιαίτερα στη Γαλλία, η οποία ήταν μία μεγάλη αποικιακή δύναμη στο παρελθόν. Η Τουρκία έχει πλοκάμια και στην Αφρική.

Ο Καλεντερίδης έχοντας μεγάλη πείρα ως αξιωματικός στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών αποκάλυψε το πέπλο του μυστηρίου πίσω από την έκφραση αυτής της λαϊκής οργής για την εκτέλεση ενός εφήβου από κατάχρηση αστυνομικής βίας. Επεσήμανε, ότι πρωταγωνιστές των επεισοδίων ήταν μετανάστες μουσουλμάνοι το θρήσκευμα και στάθηκε στο γεγονός, ότι δράστες των επεισοδίων ήταν ανήλικοι, ένα στοιχείο που πρέπει να κρατήσουμε, γιατί και στο παρελθόν έχουν χρησιμοποιηθεί νεαροί σε ηλικία σε κινητοποιήσεις προκειμένου να μπούνε εμπόδια στο κατασταλτικό έργο της Αστυνομίας.

Μάλιστα ο Σάββας Καλεντερίδης υπενθύμισε τα γεγονότα, στην Αθήνα, το 2008 εξαιτίας της δολοφονίας του 15χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου και υπογράμμισε, ότι η Ελλάδα πρέπει να πάρει τα μέτρα της μετά τα όσα συνέβησαν στη Γαλλία.

Δείτε την παρέμβασή του στην εκπομπή «Zoom powered by XAK»:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags