Facebook Pixel Μιχάλης Ιγνατίου για το νέο επεισόδιο στην Κύπρο! Όσοι έχουν προβλέψει «ήρεμα νερά» να το σκεφθούν ξανά
Life
| 2023-08-21 23:04:00

Μιχάλης Ιγνατίου για το νέο επεισόδιο στην Κύπρο! Όσοι έχουν προβλέψει «ήρεμα νερά» να το σκεφθούν ξανά

του Γεωπόλδου
Μιχάλης Ιγνατίου για το νέο επεισόδιο στην Κύπρο! Όσοι έχουν προβλέψει «ήρεμα νερά» να το σκεφθούν ξανά

Ο ισλαμιστής Ερντογάν μετέφερε τις απειλές και τους εκβιασμούς του από το Αιγαίο στη νεκρή ζώνη της Κύπρου.

Ελλάδα και στην Κύπρο, δεν συνδέουν μόνο με την Ελλάδα τη στάση τους απέναντι στην Τουρκία. Και ίσως αυτό σώσει την …παρτίδα.

Μπορεί, λοιπόν, οι λομπίστες της Τουρκίας και οι Ελίτ της Αθήνας και της Λευκωσίας να …συμφωνούν ότι άλλο Ελλάδα και άλλο Κύπρος, αλλά ξεχνούν ότι οι Αμερικανοί νομοθέτες συνεννοούνται με τους ψηφοφόρους τους πριν αλλάξουν, ας πούμε, τις θέσεις τους.

Γι’ αυτό πρέπει να προσέξουν οι «δικοί» μας, που διαχωρίζουν το Κυπριακό από το Αιγαίο. Η Τουρκία προκαλεί το ίδιο και στο νησί και στο Αρχιπέλαγος. Απλά σε ότι αφορά την Ελλάδα έκανε μία παύση. Αυτό είναι. Μία παύση και τίποτα άλλο.

Την Πέμπτη, οι κατοχικές δυνάμεις έστειλαν πάλι μήνυμα στην Αθήνα. Την Ελλάδα τεστάρουν με τις παράνομες ενέργειες τους στη νεκρή ζώνη της Κύπρου. Εάν υλοποιηθεί η απόφαση του κατοχικού καθεστώτος, η ήττα θα αφορά και την Ελλάδα.

Την ίδια στιγμή θα βρεθεί στη δυσάρεστη θέση να συνομιλεί με τους ισλαμιστές της Άγκυρας ενώ στο νησί θα επεκτείνουν την κατοχή και στη νεκρή ζώνη, που υποτίθεται προστατεύει η Ειρηνευτική Δύναμη των Ηνωμένων Εθνών.

Άφησα για το τέλος την έξοδο του νέου τουρκικού γεωτρύπανου στη Μεσόγειο. Από την προπερασμένη Παρασκευή ξεκίνησε την πορεία των προκλήσεων και θα δούμε πως θα εξελιχθούν αυτές μέχρι τον Φεβρουάριο.

Όσοι έχουν προβλέψει «ήρεμα νερά» να το σκεφθούν ξανά. Διότι ο Ερντογάν μπορεί να αποφεύγει να “ενοχλεί” στο Αιγαίο, όσο δεν παίρνει τα F-16, αλλά στην Κύπρο, οι απειλές θα πολλαπλασιαστούν. Και στο νησί θα κριθεί η ενότητα του Ελληνισμού.
 

ΠΗΓΗ: Hellas Journal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags