Facebook Pixel Kινήσεις της ειρηνευτικής δύναμης του ΟΗΕ κατασκοπεύει ο κατοχικός στρατός στην Κύπρο!
Life
| 2023-12-01 02:31:00

Kινήσεις της ειρηνευτικής δύναμης του ΟΗΕ κατασκοπεύει ο κατοχικός στρατός στην Κύπρο!

του Γεωπόλδου
Kινήσεις της ειρηνευτικής δύναμης του ΟΗΕ κατασκοπεύει ο κατοχικός στρατός στην Κύπρο!

Κάμερα του Σίγμα κατέγραψε πλάνα όπου οι τούρκοι βιντεοσκοπούν κινήσεις της Ειρηνευτικής Δύναμης ΟΥΝΦΙΚΥΠ που βρίσκεται επίσης στην περιοχή μετά και τις προκλήσεις των κατοχικών δυνάμεων τις προηγούμενες μέρες στο «Σπίτι της Μαρίας».

Τούρκοι στρατιώτες βρέθηκαν εκ νέου στην περιοχή του Αγίου Δομετίου στην Νεκρά Ζώνη. Κάμερα του Σίγμα κατέγραψε πλάνα όπου οι τούρκοι βιντεοσκοπούν κινήσεις της Ειρηνευτικής Δύναμης ΟΥΝΦΙΚΥΠ που βρίσκεται επίσης στην περιοχή μετά και τις προκλήσεις των κατοχικών δυνάμεων τις προηγούμενες μέρες στο «Σπίτι της Μαρίας».

Τούρκοι στρατιώτες βρέθηκαν εκ νέου σήμερα στην περιοχή του Αγίου Δομετίου στην Νεκρά Ζώνη. Κάμερα του Σίγμα κατέγραψε πλάνα όπου οι τούρκοι βιντεοσκοπούν κινήσεις της Ειρηνευτικής Δύναμης ΟΥΝΦΙΚΥΠ που βρίσκεται επίσης στην περιοχή μετά και τις προκλήσεις των κατοχικών δυνάμεων τις προηγούμενες μέρες στο «Σπίτι της Μαρίας».

Υπενθυμίζεται ότι σε δηλώσεις του σήμερα Τετάρτη στο ΚΥΠΕ, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΟΥΝΦΙΚΥΠ, Αλίμ Σιντίκ είπε πως δεν σημειώθηκε κάποια αλλαγή από χθες σε σχέση με εξελίξεις στην νεκρή ζώνη, στην περιοχή Αγίου Δομετίου, σημειώνοντας ότι η ειρηνευτική δύναμη συνεχίζει να παρακολουθεί στενά την περιοχή.

Πρόσθεσε ότι ο ειδικός αντιπρόσωπος του ΓΓ ΟΗΕ στην Κύπρο, Κόλιν Στιούαρτ, βρίσκεται σε επαφή και με τις δύο πλευρές για αποτροπή περαιτέρω εντάσεων και διατήρηση του status quo στην περιοχή. Οι ειρηνευτές του ΟΗΕ συνεχίζουν να παρακολουθούν στενά την περιοχή, σημείωσε.

 ΠΗΓΗ: Σημερινή

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags