Facebook Pixel Άρθρο οργής! Πολεμοκάπηλοι οι Αμερικανοί βάζουν φωτιές παντού
Life
| 2024-03-12 05:34:00

Άρθρο οργής! Πολεμοκάπηλοι οι Αμερικανοί βάζουν φωτιές παντού

του Γεωπόλδου
Άρθρο οργής! Πολεμοκάπηλοι οι Αμερικανοί βάζουν φωτιές παντού

Ξυπνούν εφιάλτες της ανθρωπότητας! Οδηγούμαστε σε ολέθριο Αρμαγεδδώνα.

Ένα άρθρο οργής που μεταφέρει τη μεγάλη ανησυχία για το ξέσπασμα ενός τρίτου παγκοσμίου πολέμου που θα συνοδευτεί από πυρηνικό ολοκαύτωμα, έγραψε ο Κρεσέντζιο Σαντζίλιο. Ο Ιταλός διπλωμάτης με θητεία στο ιταλικό ΥΠΕΞ, ο οποίος δηλώνει Ελληνιστής αναφέρεται στον αμερικανικό παράγοντα και αναρωτιέται:

   "Αλήθεια, κανένας λαός τους δεν νομίζει πως έχει λόγους για να τους σταματήσει πριν διαπράξουν το έγκλημα, ένα άλλο, το νιοστό, έγκλημα εναντίον της ανθρωπότητας;!"

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο του:                       

Έλεος! Έλεος πια!

   Ως πότε θα βλέπουμε και θα ακούμε τους γνωστούς και μη εξαιρετέους Αμερικανούς πολεμοκάπηλους να βάζουν φωτιές παντού, εφιάλτες της ανθρωπότητας, και κανείς, ούτε στη χώρα τους αλλά ούτε και στη ταλαίπωρη, «τσαλακωμένη» Ευρώπη,  να ανέχεται και να ακολουθεί τον δρόμο τους προς τον ολέθριο αρμαγεδδώνα σε όλο τον πλανήτη Γη;

   Αλήθεια, και αυτό είναι μέρους του «αμερικανικού ονείρου»;! Και τί σόι χώρα είναι αυτή η οποία κιόλας από το 1950 – μόλις πέντε χρόνια από το τέλος του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου – και μετά, είναι τώρα 70 χρόνια, όχι μόνο ξεσαλώνει σε πολέμους, μικρούς ή μεγάλους, με εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς, σε όλα τα μήκη και πλάτη της υφηλίου, αυτόκλητος «παγκόσμιος αστυνομικός», αλλά και δεν διστάζει να βάζει παντού φυτίλια για να πολεμούν άλλοι γι’ αυτήν (καληώρα οι ανόητοι Ουκρανοί), με αποτέλεσμα να βρισκόμαστε σε συνεχή πολεμικό αναβρασμό και κλίμα και προπαντός να την πληρώνουν οι μόνιμοι πρόθυμοι ηλίθιοι Ευρωπαίοι, κοινοτικοί ή όχι;

   Έρχεται τώρα ο ΥΠΑΜ τους Ώστιν και μας απειλεί πως εάν η Ουκρανία δεν νικήσει τη Ρωσία (και όπως αντιλαμβανόμαστε, δεν μπορεί να την νικήσει, αλλά και οι ίδιοι Αμερικανοί το ξέρουν καλά), τότε το ΝΑΤΟ, δηλαδή οι ΗΠΑ και οι συνήθεις ηλίθιοι πρόθυμοι Ευρωπαίοι θα πρέπει να κάνουν πόλεμο στη Ρωσία για να την νικήσουν!

   Εντελώς παρανοϊκό, αδιανόητο για οποιοδήποτε ελάχιστα λογικό μυαλό.

   Ποιος ξέρει ποια και πόσα γονιδιακά βασανιστικά συμπλέγματα κατατρέχουν αυτούς τους εξουσιαστές (λευκούς και μαύρους) που ονειρεύονται συνέχεια ρεβανσιστικές ικανοποιήσεις μετατοπισμένες βέβαια σε εθνικιστικό επίπεδο εν είδει κολυμβήθρας  του Σηλωάμ.

   Όπερ όμως πολύ απλά αυτό σημαίνει: τρίτος παγκόσμιος πόλεμος, πυρηνικός πόλεμος. Και όπερ σημαίνει πως στα καλά καθούμενα όλοι εμείς στην Ευρώπηόπου τουλάχιστον το 90% δεν θέλει πόλεμο! – είμαστε καταδικασμένοι να ή πεθάνουμε ή να μείνουμε ανάπηροι από τα πυρηνικά στην υπόλοιπη ζωή μας,

   και τα πάντα να καταστραφούν γιατί σώνει και καλά το θέλουν τα διεστραμμένα μυαλά μιας αναίσθητης στρατιωτικής αληταρίας που θέλει να εξαφανίσει τη Ρωσία!

   Κι απ΄ την άλλη, «πετάγεται» και ο έτερος χρήσιμος ηλίθιος Γάλλος και προτείνει ευθέως να σταλεί στρατός στην Ουκρανία να πολεμήσει τους Ρώσους, τώρα που οι Ουκρανοί φαίνεται πως έφτασαν στο αμήν – σαν να λέει:…  πηγαίνετε,  μια πολύ ευχάριστη εκδρομή είναι!

   Αλήθεια, μήπως αυτός ο πολύς Μακρόν, που προσάπτει τώρα δειλία στους συμμάχους του,  μήπως εννοεί και λέει πως θα πάει και ο ίδιος στο μέτωπο να πολεμήσει και ίσως να πεθάνει; Ή πολύ απλά και χυδαία εννοεί να στείλει να πάνε «όλοι οι άλλοι» στη σφαγή και εκείνος να μείνει ασφαλής στη πολυτελή κατοικία του;! Ή μήπως θα πάει και ο πολεμοχαρής Ώστιν μαζί με τον μπάρμπα Μπάιντεν στο μέτωπο στην Ουκρανία «να δώσουν το αίμα τους» υπέρ της πατρίδας του «φίλου» τους ναζιστή για ντον οποίο τόσο νοιάζονται;!

   Στο κάτω-κάτω, γιατί όχι; Αφού τόσο πολύ θέλεις να κάνεις πόλεμο και να σκοτώσεις Ρώσους, δώσε εσύ το καλό παράδειγμα και ζήτα να σε στείλουν στη πρώτη γραμμή για να σκοτώσεις όσους Ρώσους θέλεις! Και δηλώνεις πως οι «άλλοι» είναι δειλοί;! Εσύ τότε τί είσαι;!

   Είναι τώρα μερικοί μήνες που Αμερικανοί, Άγγλοι και  Γάλλοι μας παραμυθιάζουν για μια δήθεν πυρηνική επίθεση του Πούτιν στην Ευρώπη: μας παραμυθιάζουν για μια τεράστια ρωσική στρατιωτική προετοιμασία εισβολής σε Πολωνία και Γερμανία με ταυτόχρονη κατάληψη όλης της Ουκρανίας(!!) και «άφιξη» στις πόρτες του Παρισιού!! – ένας ανηλεής βομβαρδισμός τρομακτικής και τρομοκρατικής προπαγάνδας για να κρύψουν τα δικά τους σχέδια που ήδη από το 2022 επεξεργάζονται – μαζί βέβαια με τον απαραίτητο κυρίαρχο αμερικανικό… μαϊντανό – σχέδια που σήμερα «βγήκε» ο «αρχηγός» ‘Ωστιν να αποκαλύψει εν μέρει με το «πρόγραμμα» επέμβασης του ΝΑΤΟ.

   Η «ιστορία» είναι πασιφανής: οι Αμερικανοί και οι συνήθεις πρόθυμοι ηλίθιοι Ευρωκοινοτικοί πριν από χρόνια έκαναν, στα σχέδια τους, λανθασμένους υπολογισμούς με τις συνεχείς προβοκάτσιες εναντίον της Ρωσίας μέσω των αλλεπάλληλων «εισχωρήσεων» στο ΝΑΤΟ όλων των πρώην σοβιετικών δορυφόρων φτάνοντας ως το έσχατο σημείο να προσπαθήσουν να κάνουν το ίδιο και με την Ουκρανία (όπως, απ’ την άλλη πλευρά στα νότια, με την Γεωργία!), λανθασμένα εκτιμώντας πως κι αυτή θα είναι σαν μια πρώην «σοβιετική δημοκρατία» και ξεχνώντας (ή κάνοντας πως ξεχνούν) πως για τη Ρωσία η Ουκρανία είναι ρωσικό έδαφος, αν όχι όλη, τουλάχιστον τα τρία τέταρτα, και η θέση της είναι μέσα στη Ρωσία!     

   Γι’ αυτό και για τους Ρώσους η νατοποίηση της Ουκρανίας είναι το nec plus ultra της δυτικής επιθετικότητας, ελληνιστί το «ως εκεί και μη παρέκει»: με την Ουκρανία ως αντικείμενο η προβοκάτσια υπερέβαινε όλα τα όρια (ως και εκείνο της Φινλανδίας και των βαλτικών χωρών, εξίσου στα ρωσικά σύνορα) και δεν ήταν δυνατόν να μην υπάρξει απάντηση.

   Και όπως ξέρουμε πως συμβαίνει στη φυσική, έτσι και στην «ανθρώπινη πολιτική», σε κάθε δράση αντιστοιχεί και μια αντίδραση, Έτσι μετά από την τριαντάχρονη δράση των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ να «τρώνε» σιγά-σιγά όλες τις πρώην «σοσιαλιστικές» χώρες του Συμφώνου της Βαρσοβίας με δελεαστικές «προσφορές» δις δολαρίων και στρατιωτικών «προστατευτικών» βάσεων απομακρύνοντας τες από τη ρωσική επιρροή, με την Ουκρανία και την απειλούμενη(!) νατοποίησή της, επήλθε η αντίδραση της Ρωσίας και η εισβολή για την ανακατάληψη εκείνων των εδαφών που οι Ρώσοι ανέκαθεν θεωρούν πως είναι ρωσικά με μεγάλη πληθυσμιακή ρωσική παρουσία, και την ταυτόχρονη εξουδετέρωση του νατοϊκού σχεδίου.

   [Βέβαια, η άμετρη υποκρισία των Δυτικών, Αμερικανών και Ευρωπαίων, «βλέπει» μόνο τη ρωσική εισβολή (αντίδραση) και «δεν βλέπει» όλα τα δυτικά επεκτατικά «τερτίπια» που προηγήθηκαν (δράση), κατηγορώντας τους Ρώσους ότι εισέβαλαν στην «αθώα Ουκρανία»  χωρίς λόγο, και οι περισσότεροι. ανίδεοι, το πιστεύουν!!].

   Είναι αδύνατον να μη σκεφτεί κανείς πως οι Αμερικανοί-νατοϊκοί δεν ήξεραν ή δεν φανταζόντουσαν πως η Ρωσία δεν θα «καθόταν επ’ άπειρον στ’ αυγά της» και αυτή τη φορά θα αντιδρούσε δυναμικά. Και μάλλον αυτός ήταν ο σκοπός τους: και αυτό οι Αμερικανοί επιδίωκαν με τη κρυφή σκέψη και πρόθεση: να εμπλέξουν τη Ρωσία σε πόλεμο, να την εξουθενώσουν και έτσι «να ξεμπερδέψουν» μια για πάντα με τους… καταραμένους Ρώσους, ο διαχρονικός γενετικός βραχνάς τους!

   Η «εξέλιξη» αυτής της «ιδέας» είναι σήμερα κάτω από τα μάτια μας: δεν αρκεί πια για τους Αμερικανούς να πολεμάνε τους Ρώσους «μέσω τρίτων» πρόθυμων ηλίθιων βλέποντας καθαρά πως τζάμπα χάρισαν στους Ουκρανούς εκατοντάδες δις δολάρια για… να νικήσουν τους Ρώσους και αυτοί, αντί να το κάνουν, διαλύονται όλο και περισσότερο.

   Μετά από δύο χρόνια χαμένου «τοπικού» πολέμου, η μόνη προοπτική είναι ένας γενικευμένος πια, πάλι σε ευρωπαϊκό έδαφος (το πιο αγαπημένο σπορ των  Αμερικανών!), όσο γίνεται καλύτερα, αν και κάτι τέτοιο φοβόμαστε πως δεν θα είναι αρκετό, γιατί εκτός από την καταστροφή της Ευρώπης, υπάρχει βασιμότατος κίνδυνος επέκτασης της καταστροφής και της Ρωσίας και των ΗΠΑ έτσι και η «διάχυση» των πυρηνικών γενικευτεί.

   Βεβαίως οι Ρώσοι έθεσαν το θέμα της χρήσης πυρηνικών στην Ουκρανία εάν και εφόσον οι δυτικο-αμερικανο-νατοϊκοί (ο πόλεμος πλέον εκεί έγινε ρωσο-νατοϊκός, όσο κι αν θέλουμε να κοροϊδευόμαστε, υποκριτές που είμαστε,  με την δήθεν ρωσο-ουκρανική σύγκρουση) προβούν σε σημαντική escalation (αναβάθμιση) χρησιμοποιώντας εμφανώς οι ίδιοι δικό τους στρατιωτικό προσωπικό και οπλικά συστήματα εναντίον του ρωσικού στρατού.

   Φυσικά αυτό θα σήμαινε μία άμεση συμμετοχή του ΝΑΤΟ, υπερβαίνοντας κατά πολύ την σημερινή έμμεση, «καμουφλαρισμένη» και κατά κάποιο τρόπο «αποδεκτή» (γενικά, αν και αγγλο-γάλλοι-αμερικανοί «μισθοφόροι» πολεμούν με τους Ουκρανούς, και πιάνονται κιόλας αιχμάλωτοι!) βοήθεια μέσω χορήγησης άφθονου πολεμικού υλικού.

   Όπως έγινε πριν από 2-3 χρόνια, ακόμη μια φορά οι Νατοϊκοί σχεδιάζουν να βάλουν τη Ρωσία μπροστά σε ένα δικό τους τετελεσμένο, αντιλαμβανόμενοι πως οι σημερινοί πρόθυμοι ηλίθιοι Ουκρανοί, μ’ όλα τα δις που τους πήραν σε χρήμα και όπλα,  παραπαίουν και χάνουν έδαφος, εξαντλημένοι και ανήμποροι – μια χώρα όπου η απύθμενη πολυδαίδαλη διαφθορά είναι το εθνικό σπορ, αφού πουλούν ως και εθνικά εδάφη στους ξένους, δηλαδή στους Αμερικανούς!

   Έτσι, απειλώντας να επέμβουν ή επεμβαίνοντας οι ίδιοι νατοϊκοί «προσωπικά», έστω κι αν υποκριτικά λένε το αντίθετο, στη σύγκρουση με τους Ρώσους - ίσως με την κρυφή ελπίδα ή ιδέα πως αυτοί μόνο «γαυγίζουν»/απειλούν με πυρηνικά, αλλά επί του εδάφους δεν θα τολμήσουν να τα χρησιμοποιήσουν φοβούμενοι μια γενικότερη πυρηνική εκατόμβη που θα περιλάβει και τους ίδιους - μπορεί και να υπολογίζουν πως θα μπορούν να διεξάγουν έναν «ανεπίσημο» ρώσο/αμερικανο-νατοϊκό «συμβατικό» πόλεμο με ατελείωτη, αόριστη διάρκεια και τελική εξάντληση και ήττα της Ρωσίας.

   Επαναλαμβάνουμε: υποθετικά, υπό τον υποθετικό όρο ότι οι Ρώσοι θα φοβηθούν να ρίξουν πυρηνικούς πυραύλους και βόμβες και μπλοφάρουν με τις απειλές τους, όπως και υποθετικά οι Ρώσοι θα χρησιμοποιήσουν πυρηνικά εάν(υποθετικά) το ίδιο το νατοϊκό προσωπικό εμπλακεί σε στρατιωτικές επιχειρήσεις εναντίον των Ρώσων.

   Ο Μπάιντεν κάνει όπως συνήθως κάνουν οι Αμερικανοί: τον νταή καουμπόι. Τον ακολουθεί πιστό κολλητήρι ο Άγγλος Σουνάκ και ο Γάλλος Μακρόν, που προσδοκά να έχει την πρωτοκαθεδρία στην ΕΕ εις βάρος της Γερμανίας – άνοες πολεμοκάπηλοι παλληκαράδες οι οποίοι δεν ρωτάνε ποτέ αν οι λαοί τους  θέλουν έναν πόλεμο που σίγουρα στο τέλος θα καταντήσει πυρηνικό ολοκαύτωμα!

   Η προβοκάτσια πάντως είναι εμφανώς στο αίμα των νατοϊκών. Η πολεμοκαπηλία τους μπροστά στα μάτια των πάντων. Και... ό, τι πάρουμε, βέβαια, κέρδος.

   Και επειδή πολύ δύσκολο είναι να υπομένουν μια ντροπιαστική ήττα από τον «παραδοσιακό» εχθρό τους, εξ ου και ο πήχης ανεβαίνει πολύ ψηλά: η ουκρανική «παπάρα» δεν καταπίνεται εύκολα, οπότε πρέπει κάπως να «δείξουμε τους μύες μας».

   Διαψεύστηκαν τα προγνωστικά τους για μια σίγουρη στρατιωτική και οικονομική διάλυση της Ρωσίας με τις εκατοντάδες κυρώσεις εις βάρος της, και γι’ αυτό τώρα ο πιο ψηλός πήχης που σημαίνει και όλο και μεγαλύτερη εγκληματική ανοησία εκ μέρους τους να προβοκάρουν και να παίζουν με τον κίνδυνο μιας απερίγραπτης και ανυπολόγιστης ολικής ανθρώπινης καταστροφής.

   Αλήθεια, κανένας λαός τους δεν νομίζει πως έχει λόγους για να τους σταματήσει πριν διαπράξουν το έγκλημα, ένα άλλο, το νιοστό, έγκλημα εναντίον της ανθρωπότητας;!                                  

ΥΓ. Και να σκεφθεί κανείς ότι τον Απρίλη του 2022 στη Κωνσταντινούπολη είχε μονογραφηθεί ένα προσχέδιο συμφωνίας Ρωσίας-Ουκρανίας το οποίο οι δύο Πρόεδροι έπρεπε να συζητήσουν σε διαπραγματεύσεις για τη τελική σύμβαση ειρήνης.

Η Wall Street Journal  υο αποκάλυψε, αποκαλύπτοντας επίσης πως όλη η διαδικασία ειρήνης ακυρώθηκε μετά από επέμβαση, με απαίτηση των Αμερικανών, του Βρετανού πρωθυπουργού Boris Johnson, ο οποίος απαγόρευσε το Κίεβο να υπογράψει τη συμφωνία με τη Ρωσία για τον τερματισμό του πολέμου και «ζήτησε να σκιστεί το έγγραφο»!!

Η Ρωσία είχε ήδη, σε ένδειξη συγκατάβασης, απομακρύνει τον στρατό της από το Κίεβο. Απ’ την άλλη, οι Ουκρανοί μη έχοντας άλλο τρόπο δικαιολογίας για την ακύρωση του προσχεδίου, επικαλέστηκαν την «σφαγή αμάχων στη Μπούτσα, στα περίχωρα του Κίεβου, μια «σφαγή» που κανένας ανεξάρτητος φορέας δεν έχει επιβεβαιώσει ποτέ, και οι ίδιες οι «εικόνες» της κανείς δεν ξέρει αν είναι αληθινές ή στημένες.

Πάντως το γεγονός είναι ότι ο Πούτιν στις 8.2.2024 σε συνέντευξή του στον Αμερικανό δημοσιογράφο Tucker Carlson είχε αναφερθεί στις συνομιλίες στην Κωνσταντινούπολη το 2022 και στον τορπιλισμό της συμφωνίας από τους Ουκρανούς μετά από εντολές των Αγγλο-αμερικανών.

Εξάλλου, μερικούς μήνες πριν, τον Νοέμβρη του 2023, ο επικεφαλής της ουκρανικής αντιπροσωπείας στην Κωνσταντινούπολη David Arakhamia είχε επίσης αναφερθεί στη διακοπή των συνομιλιών με διαταγή του Johnson,  κάτι που επιβεβαίωσε και ο Ρώσος πρέσβης στο Λονδίνο Andrej Kelin.

Αυτά από την αμερικανική WSJ για το ποιος φταίει για τον θάνατο πάνω από 500.000 ανθρώπων στην Ουκρανία από το 2022 έως τώρα εξαιτίας των αρνητικών δυτικών παρεμβάσεων με ταυτόχρονη την προώθηση μιας νοσηρής κατάστασης σήμερα με άμεσο κίνδυνο μιας σύρραξης που κανένας λαός στον κόσμο δεν θέλει και μόνο μερικοί ανόητοι Δυτικοί «άρχοντες» προετοιμάζουν με την άμεση παραδοχή τους σχετικά με την «ανάγκη» πολέμου εναντίον των Ρώσων σε περίπτωση αποτυχίας των Ουκρανών!!                  ………………………………………………………………………

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags