Facebook Pixel Ανατροπή! Δεν θα γίνει ο γάμος του Στέφανου Κασσελάκη
Life
| 2024-05-04 09:45:00

Ανατροπή! Δεν θα γίνει ο γάμος του Στέφανου Κασσελάκη - Τι συνέβη ξαφνικά

Sportdog Team
Ανατροπή! Δεν θα γίνει ο γάμος του Στέφανου Κασσελάκη - Τι συνέβη ξαφνικά

Γιατί άλλαξε σχέδια ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, τι συνέβη το τελευταίο διάστημα και τι ετοιμάζει για το καλοκαίρι...

Μπορεί να είχε ανακοινωθεί εδώ και μήνες, μπορεί ο Στέφανος Κασσελάκης να έχει μιλήσει για αυτόν τον γάμο και να έχει καλέσει μάλιστα και εκατοντάδες καλεσμένους στην Κρήτη, όμως τελικά δεν θα γίνει!

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει δημοσίευμα της έγκυρης ιστοσελίδας powergame.gr, που γράφει χαρακτηριστικά:

Άκουσα τον πρόεδρο Κασσελάκη να μιλάει για τον πολυσυζητημένο γάμο στα Χανιά με τον Τάιλερ και κατάλαβα ότι (μάλλον) το ξανασκέφτηκε, δεδομένου ότι κατάλαβε ότι από τη στιγμή που έχει παντρευτεί (αν έχει παντρευτεί) στη Νέα Υόρκη, πλέον με τον νόμο που ψήφισε η κυβέρνηση Μητσοτάκη, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να μπαίνει σε αντίστοιχο κόπο και στην Ελλάδα.

«Θα είναι μια μικρή τελετή συμβολική για τις οικογένειές μας και τους φίλους μας. Το επίσημο έχει γίνει, είναι το τελετουργικό κομμάτι που θα γίνει. Περάσαμε πολλές δυσκολίες, ο Τάιλερ για 7,5 χρόνια ήταν στις ΜΕΘ, περάσαμε Covid μαζί με εγκλεισμό, υπήρξαν άνθρωποι που μας στήριξαν και εμένα επιχειρηματικά μέχρι να σταθώ στα πόδια μου. Δεν θα είναι κρητικό γλέντι με 1.000 άτομα γιατί δεν ταιριάζει με την ιδιοσυγκρασία μας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σκορπώντας απογοήτευση πρωτίστως στη θεία μου από τα Χανιά, που περίμενε πώς και πώς να βρίσκεται σε μια γωνιά, για να τον δει να παντρεύεται.

Κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί, αφού ο Stefanos, έστω και με κάποια χρονοκαθυστέρηση συνειδητοποίησε ότι ο νόμος για την ισότητα στον γάμο δίνει τη δυνατότητα αναγνώρισης του γάμου και στα ομόφυλα ζευγάρια, που ήδη έχουν παντρευτεί σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου.

Απάντησε ο Κασσελάκης: "Fake news ότι είμαι Ολυμπιακός! Είμαι..."

Στέφανος Κασσελάκης: Φίλος του Παναθηναϊκού και όχι του Ολυμπιακού είναι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ όπως ο ίδιος ξεκαθάρισε μιλώντας σε TikTok-er κατά την επίσκεψή του στη Σύρο.

«Μα, Παναθηναϊκός είμαι! Fake news ότι είμαι Ολυμπιακός», ξεκαθάρισε με χαμόγελο ο Στέφανος Κασσελάκης. 

@kondylas_m Ο Κασσελάκης είναι Παναθηναϊκός .. #syros #hermoupolis #miaoulissquare #kasselakis #meetup #panathinaikos #information #goodcitizen #kondylas #foryou ♬ original sound - Μιχάλης Κονδύλας

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags