Οικογενειακή υπόθεση το The 2night Show της Τρίτης καθώς ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στην παρέα του τον αδερφό του, Σάκη Αρναούτογλου.

Ο γνωστός παρουσιαστής δελτίων καιρού που ασχολείται, πλέον, ενεργά με την πολιτική, κατεβαίνει στις εκλογές της 9ης Ιουνίου Ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ και αρχικά εξήγησε γιατί χρωστάει την ενασχόλησή του με τα κοινά στη Φώφη Γεννηματά.

«Χρωστάω όλη αυτή την που μας έφυγε με αυτόν τον τρόπο. Με πήρε τηλέφωνο, μου είπε “θέλω να κατέβεις”, “θέλω τη βοήθειά σου”./ Έναν μήνα πριν φύγει με κάλεσε και μου είπε ότι θέλει να ξαναπροσπαθήσω, μου είπε “θέλω να μου υποσχεθείς ότι θα το σκεφτείς και να μου απαντήσεις μέχρι τον Δεκέμβριο και δεν πρόλαβα να της απαντήσω, έφυγε. Για αυτή την γυναίκα θέλω να κατέβω γιατί με βοήθησε, ήταν ένας καταπληκτικός άνθρωπος».

Σε άλλο σημείο αναφέρθηκε στην κλιματική αλλαγή και ανέφερε ότι εξαιτίας της υπογεννητικότητας που πλήττει την Ελλάδα το 2186 θα γεννηθεί το τελευταίο παιδί Ελλήνων, σύμφωνα πάντα με επιστημονικές έρευνες.

«Το κλίμα και ο καιρός δεν έχουν σύνορα, πρέπει να υπάρχει ένας κοινός στόχος στην Ευρωβουλή για όλες τις χώρες της Ευρώπης».

«Τα προβλήματα είναι πολλά, από την ακρίβεια, από αυτά που βιώνουμε, το λεγόμενο brain drain, τα νέα παιδιά που φεύγουν στο εξωτερικό, με την υπογεννητικότητα που έχει χτυπήσει κόκκινο. Δεν κάνουμε παιδιά. Είχα διαβάσει ότι αν βαδίσουμε με αυτόν τον τρόπο θα είναι το τελευταίο ζευγάρι Ελλήνων που θα υπάρξει και θα γεννηθεί το τελευταίο παιδί».

Σάκης Αρναούτογλου: «Δεν πιστεύω στα ημερομήνια γιατί δεν έχουν επιστημονική βάση»

Ο Σάκης Αρναούτογλου μίλησε στην εκπομπή «Στούντιο 4» σχετικά με τα ημερομήνια και εάν ο ίδιος παρακολουθεί τον συγκεκριμένο τρόπο πρόβλεψης καιρού.

Ο γνωστός μετεωρολόγος παρακολουθεί τα ημερομήνια χωρίς ωστόσο να τα πιστεύει.

Αναφερόμενος στον συγκεκριμένο τρόπο πρόβλεψης καιρού είπε: «Δεν πιστεύω καθόλου στα ημερομήνια γιατί δεν έχουν επιστημονική βάση.

Τα διάβαζα για να δω εάν έχει κάποια σχέση. Μπορεί ένας Ευρίτης να μου πει τον καιρό ολόκληρης της Ελλάδας τι καιρό θα κάνει; Τοπικά ίσως.

Αυτό γίνεται μέσα σε 14 μέρες του Αυγούστου».

Και συνέχισε: «Το να πεις σε γενικές γραμμές ότι θα βρέξει, ότι θα χιονίσει, δεν μπορείς να τα πλησιάσεις τόσο.

Θέλω να ακούω σε ποια κλίμακα θα είναι η θερμοκρασία».