Με τρία anti-drone συστήματα, τα οποία έχει κατασκευάσει η Κρατική Αμυντική Βιομηχανία μας (ΕΑΒ), απαντά η χώρα μας στον πόλεμο των drones.
Πρόκειται για τα συστήματα «Κένταυρος», «Υπερίων» και «Τηλέμαχος», τα οποία αναπτύχθηκαν από τους επιστήμονες της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας (ΕΑΒ), υπό την εποπτεία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, και σε συνεργασία με το Ελληνικό Κέντρο Αμυντικής Καινοτομίας, με σκοπό να μπορούν να θωρακίσουν τις Ένοπλες Δυνάμεις από οποιαδήποτε επίθεση εχθρικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών.
Τα συστήματα αυτά θα προστατεύουν φρεγάτες, κτήρια υψίστης σημασίας και σχηματισμούς του Στρατού Ξηράς, ενώ μπορούν να τοποθετηθούν, όπου αλλού κριθεί απαραίτητο, από τους επιτελείς του ΓΕΕΘΑ.
Δείτε όλα όσα αποκάλυψαν:
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο