Ξέφυγε για μία ακόμα φορά η κατάσταση στην Ολομέλεια της Βουλής, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Ενέργειας για την κύρωση των συμβάσεων με την κοινοπραξία Chevron και HELLENIQ Energy, με την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, να βρίσκεται στο επίκεντρο.

Το επεισόδιοείχε ως αποτέλεσμα την αποχώρηση της προεδρεύουσας Όλγας Γεροβασίλη από την έδρα, ενώ στην αίθουσα κλήθηκε και ο φρούραρχος. Στο επίκεντρο της έντασης βρέθηκαν η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου, καθώς και οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Μαρκόπουλος και Μακάριος Λαζαρίδης.

Οι αναφορές της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Η αντιπαράθεση ξεκίνησε όταν η κ. Κωνσταντοπούλου, από το βήμα της Βουλής, χρησιμοποίησε βαρύ προσωπικό χαρακτηρισμό σε βάρος του κ. Λαζαρίδη, αποκαλώντας τον γυμνοσάλιαγκα. Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στη σύζυγο του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα, καθώς και στην κόρη τους Σοφία, λέγοντας ότι ήταν η πρώτη που επαναπατρίστηκε από το Ντουμπάι, όπου εργάζεται, με ιδιωτική πτήση.

Διαβάστε τη συνέχεια στο newpost.gr