Facebook Pixel Μεταγραφάρα ο Λαφαζάνης!
Life
| 2015-09-02 09:00:00

Μεταγραφάρα ο Λαφαζάνης!

Μεταγραφάρα ο Λαφαζάνης!

Σπουδαία κίνηση πριν από τις εκλογές... 

Πιο κοντά από ποτέ βρίσκεται ο Μανώλης Γλέζος στη συνεργασία με τη Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη, καθώς αναμένεται τις επόμενες ώρες να πραγματοποιηθεί συνάντηση των δύο ανδρών με αντικείμενο την προοπτική εκλογικής συμπόρευσης.

Ο κ. Λαφαζάνης εχθές σε συνέντευξή του δεν θέλησε να δώσει πολλές λεπτομέρειες, όμως ιδρυτικά στελέχη του κόμματος ήδη από τη Δευτέρα σημείωναν πως θα υπάρχουν ανακοινώσεις επ’ αυτού εντός της εβδομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μανώλης Γλέζος έχει δεχτεί κρούσεις για συνεργασία, ενώ δεν είναι τυχαίο πως παραβρέθηκε στην εκδήλωση της iskra στον Πανελλήνιο και απηύθυνε χαιρετισμό.

Αν και ο κ. Γλέζος αναμένεται να συζητήσει το πολιτικό πλαίσιο της συνεργασίας του με τη Λαϊκή Ενότητα, δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί άμεσα και η θέση του στα ψηφοδέλτιά της.

Υπέρ της ενεργούς συμμετοχής του Μανώλη Γλέζου με την Λαϊκή Ενότητα τάχθηκε προχθές και η Ζωή Κωνσταντοπούλου, κατά την συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε προκειμένου να ανακοινώσει την εκλογική συνεργασία της με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Σε κάθε περίπτωση, αν οι δύο πλευρές συμφωνήσουν στο πολιτικό διακύβευμα της συνεργασίας, τότε ο κ. Γλέζος θα πάρει όποια θέσει επιλέξει ο ίδιος. Στις τελευταίες εκλογές, στις οποίες τελικά δεν συμμετείχε, καθώς αποφάσισε να παραμείνει στις Βρυξέλλες, είχαν πέσει στο τραπέζι τρία σενάρια: είτε να είναι υποψήφιος σε μια μονοεδρική περιφέρεια, είτε να τεθεί επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, είτε, τέλος, να επιστέψει στις Κυκλάδες, όπου είχε εκλεγεί για πρώτη φορά βουλευτής.

Πηγή: protothema.gr  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags