Facebook Pixel Σάββας Καλεντερίδης: Συναγερμός! Έρχεται πάνω μας... παγόβουνο - Εκεί θα πάνε οι Τούρκοι; (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2022-10-07 15:33:00

Συναγερμός από Καλεντερίδη! Έρχεται πάνω μας... παγόβουνο - Εκεί θα πάνε οι Τούρκοι; (ΒΙΝΤΕΟ)

του Γεωπόλδου
Συναγερμός από Καλεντερίδη! Έρχεται πάνω μας... παγόβουνο - Εκεί θα πάνε οι Τούρκοι; (ΒΙΝΤΕΟ)

Επιμένει για το τουρκολιβυκό μνημόνιο και τον κίνδυνο για την Ελλάδα ο στρατηγικός αναλυτής.

Μπορεί η διεθνής κοινότητα να αποδοκίμασε τη νέα συμφωνία Τουρκίας-Λιβύης για την ενεργοποίηση του τουρκολιβυκού μνημονίου και παντού να “παίζουν” απόψεις εφησυχαστικές, ο Σάββας Καλεντερίδης όμως σήμανε ξανά συναγερμό. Ο στρατηγικός αναλυτής σχολίασε το ζήτημα στην τελευταία του εκπομπή, στην οποία έκρουσε ξανά το καμπανάκι του κινδύνου! Γιατί; Επειδή η Τουρκία δεν αναγνωρίζει το διεθνές δίκαιο, έχει φτιάξει το δικό της γήπεδο και όλη η ιστορία δείχνει, ότι η Ελλάδα δεν έχει αυτά τα αντανακλαστικά που οδηγήσουν στο... μοιραίο.

Και ποιό είναι το μοιραίο σε αυτήν την περίπτωση; Να δούμε τουρκικά γεωτρύπανα σε περιοχή Νότια της Κρήτης σε ελληνική ΑΟΖ! Ποιά θα είναι η αντίδραση της Ελλάδας; Στο πρόσφατο παρελθόν είδαμε, όταν πλοίο για λογαριασμό ελληνικών συμφερόντων έκανε έρευνες ανατολικά της Κρήτης, τουρκική φρεγάτα το εξεδίωξε και απομακρύνθηκε. Δηλαδή, η χώρα μας δεν είχε σε αυτήν την περίπτωση τη βούληση να υπερασπιστεί τα δικαιώματά της...

Μάλιστα ο επικεφαλής του www.infognomonpolitics.gr, εκστόμισε την εξής ατάκα για να δείνει τη σοβαρότητα του θέματος. «Έρχεται καταπάνω μας παγόβουνο», ανέφερε χαρακτηριστικά στην παρέμβασή του.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags