Facebook Pixel Κιμ Καρντάσιαν: Εκτός εαυτού! Γιατί βγήκε από τα ρούχα της
Life
| 2023-01-21 17:59:00

Εκτός εαυτού η Κιμ Καρντάσιαν! Γιατί βγήκε από τα ρούχα της (ΒΙΝΤΕΟ)

του Γεωπόλδου
Εκτός εαυτού η Κιμ Καρντάσιαν! Γιατί βγήκε από τα ρούχα της (ΒΙΝΤΕΟ)

Η διάσημη τηλεπερσόνα και influencer πόσταρε ένα βίντεο με πολύ νόημα.

Εκτός εαυτού βγήκε πρόσφατα η Κιμ Καρντάσιαν! Η διάσημη τηλεπερσόνα και influencer κατά καιρούς δείχνει πολύ σοβαρές ανησυχίες που αφορούν την πατρίδα της, την Αρμενία. Και αυτό την τιμά βαθύτατα, γιατί με τις αναρτήσεις ενημερώνει τον κόσμο για τη Γενοκτονία που έχει υποστεί ο λαός της από τους Τούρκους (το 1915) και πληροφορεί για τα νέα εγκλήματα από τον ίδιο θύτη...

Γιατί το Αζερμπαϊτζάν, το οποίο ξεκίνησε τον πόλεμο των 44 ημερών στο Αρτσάχ, το φθινόπωρο του 2020 και έχει εισβάλλει πολλάκις από τότε στα νοτιοανατολικά σύνορα της Αρμενίας, δείχνοντας ξεκάθαρα τις προθέσεις του να εκδιώξει τους Αρμενίους από την περιοχή, καταστρέφοντας το κράτος τους, είναι σύμμαχος της Τουρκίας (η οποία εφοδίασε με drones στον πολεμο).

Η Κιμ Καρντάσιαν λοιπόν έκανε μία ανάρτηση σε Story του Instagram, στο οποίο αναφέρθηκε στον αποκλεισμό του διαδρόμου του Λατσίν, ο οποίος ενώνει την Αρμενία με την περιοχή της Αυτόνομης Δημοκρατίας του Αρτσάχ. Η τηλεπερσόνα δημοσίευσε σχετικό βίντεο με παιδιά του Αρτσάχ ζητούν τον τερματισμό του αποκλεισμού του Αρτσάχ.

Μια κοπέλα από το Αρτσάχ, η Νταϊάνα, λέει ότι είναι μία από τους 120.000 Αρμένιους που ζουν στο Αρτσάχ, το οποίο βρίσκεται υπό αποκλεισμό από την κυβέρνηση του Αζερμπαϊτζάν εδώ και πάνω από ένα μήνα (συγκεκριμένα από τις 13 Δεκεμβρίου). Ένα άλλο αγόρι μας υπενθυμίζει ότι ο μοναδικός δρόμος που συνδέει το Αρτσάχ με την Αρμενία και τον κόσμο είναι κλειστός λόγω της επιθετικότητας του Αζερμπαϊτζάν.

Αν μη τι άλλο λοιπόν, η Κιμ Καρντάσιαν, δείχνει, ότι δεν είναι μόνο μία πολύ ελκυστική, φωτεινή, ύπαρξη που έγινε διάσημη επιδεικνύοντας τα οπίσθιά της και βγάζοντας τον επιούσιον μέσω διαφημίσεων προϊόντων. Έχει ευαισθησίες για την πατρίδα της, την πατρίδα των προγόνων της και χρησιμοποιεί τη φήμη της για να βοηθήσει. 

Ακούστε τη φωνή της Αρμενίας και πληροφορηθείτε για το τι συμβαίνει στην περιοχή:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags