Facebook Pixel Νίκος Χατζηνικολάου - Παύλος Πολάκης: Άγρια κόντρα Χατζηνικολάου με Πολάκη - "Θα τα πούμε στα δικαστήρια - Όλα για την αποζημίωση"!
Life
| 2023-03-19 16:53:00

Άγρια κόντρα Χατζηνικολάου με Πολάκη - "Θα τα πούμε στα δικαστήρια - Όλα για την αποζημίωση"!

Sportdog Team
Άγρια κόντρα Χατζηνικολάου με Πολάκη - "Θα τα πούμε στα δικαστήρια - Όλα για την αποζημίωση"!

Αιχμηρά σχόλια στα social media τις τελευταίες ώρες, μετά την επιστροφή του πρώην υπουργού στον ΣΥΡΙΖΑ.
 

Η είδηση πως ο Παύλος Πολάκης θα συμπεριληφθεί τελικά στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. έπειτα από τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος, δεν έμεινε ασχολίαστη στα σόσιαλ μίντια και φυσικά από τον...Άδωνι Γεωργιάδη. Ο υπουργός Ανάπτυξης έγραψε στο Twitter: «Είχα πολλές φορές πει, όλο αυτό το διάστημα, ότι προσωπικά δεν πιστεύω "ότι ο Τσίπρας θα αφήσει τον Πολάκη, είναι μεταξύ τους όπως το νύχι με το κρέας". Σήμερα απλά ολοκληρώθηκε το θέατρο».

Το σχόλιο αυτό δεν έμεινε αναπάντητο από τον Παύλο Πολάκη, ο οποίος έγραψε: «Φτιάξε καλάθι μπακαλιάρου εσύ και βρες δικηγόρους για τότε που θα διευκρινίζουμε τα αδιευκρίνιστα».

Το πρωί της Κυριακής (19/93), ο Άδωνις Γεωργιάδης έδωσε συνέχεια με νέο tweet. Συγκεκριμένα, έγραψε σε ανάρτησή του: «Μου είχε περάσει από το μυαλό η ιδέα ότι στη συμφωνία επιστροφής Πολάκη στον ΣΥΡΙΖΑ θα του έπαιρναν και τα κινητά, ειδικά τις μεταμεσονύκτιες ώρες. Τελικά, έκανα λάθος οπότε έχουμε να δούμε πολλά επεισόδια ακόμα. Κοινώς θα γελάσουμε πολύ με αυτόν…».

Κόντρα Παύλου Πολάκη – Νίκου Χατζηνικολάου

Ο δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου σχολίασε κι αυτός αρνητικά την παραμονή του Παύλου Πολάκη στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.. Ειδικότερα, ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 έγραψε: «Ο Πολάκης ζήτησε συγνώμη μόνο από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για να ξαναμπεί στο ψηφοδέλτιο και να μην χάσει τη βουλευτική ασυλία. Ξέρει ότι έρχονται μηνύσεις και αγωγές για την άθλια στοχοποίηση δημοσιογράφων και δικαστών που διέπραξε και την οποία επαναλαμβάνει στην επιστολή του»

Ο Παύλος Πολάκης απάντησε στον Νίκο Χατζηνικολάου ως εξής: «Περιμένω. Εδώ είμαι! Ζητήστε συγγνώμη από τον λαό γι' αυτά που κανετε 13 χρόνια ως "δημοσιογράφοι" και μετά τα ξαναλέμε…».

Τέλος, ο Νίκος Χατζηνικολάου απάντησε, γράφοντας: «Θα τα πούμε στη Δικαιοσύνη! Αμετανόητος… Προσχηματική συγγνώμη για τα μάτια της κομματικής ηγεσίας και για τη βουλευτική ασυλία και αποζημίωση!».

Πηγή: zoornalistas.com
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags