Facebook Pixel Μια πορνοστάρ "καίει" τον Τραμπ! Της έδωσε 130.000 δολάρια για να μην αποκαλύψει τη σχέση τους
Life
| 2023-03-31 09:28:00

Μια πορνοστάρ "καίει" τον Τραμπ! Της έδωσε 130.000 δολάρια για να μην αποκαλύψει τη σχέση τους

Sportdog Team
Μια πορνοστάρ "καίει" τον Τραμπ! Της έδωσε 130.000 δολάρια για να μην αποκαλύψει τη σχέση τους

Για πρώτη φορά ασκείται ποινική δίωξη σε πρώην Πρόεδρο των ΗΠΑ! Ο Ντόναλντ Τραμπ μετά την ανακοίνωση της απόφασης έκανε λόγο για «πολιτική δίωξη», διατρανώνοντας την αθωότητά του.

Για πρώτη φορά στην ιστορία των ΗΠΑ ασκήθηκε ποινική δίωξη εναντίον πρώην προέδρου της χώρας, στην προκειμένη περίπτωση εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ για την δωροδοκία μιας πορνοστάρ το 2016, ώστε να εξαγοράσει τη σιωπή της και να εκλεγεί επικεφαλής του Λευκού Οίκου.

Ο Ντόναλντ Τραμπ μετά την ανακοίνωση της απόφασης έκανε λόγο για «πολιτική δίωξη», διατρανώνοντας την αθωότητά του.

Ο πρώην ένοικος του Λευκού Οίκου, που ονειρεύεται να επιστρέψει στην προεδρία το 2024, αναμένεται να ακούσει να του απαγγέλλονται κατηγορίες από τον εισαγγελέα του Μανχάταν, Άλβιν Μπραγκ, για την καταβολή λίγο πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2016 ποσού 130.000 δολαρίων στην πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς.

«Επικοινωνήσαμε απόψε με δικηγόρο του κ. Τραμπ για να συντονιστεί η παράδοσή του ενώπιον του εισαγγελέα του Μανχάταν για την απαγγελία κατηγοριών ενώπιον δικαστηρίου της Νέας Υόρκης», ανέφερε σε επιγραμματική ανακοίνωσή του εκπρόσωπος της Εισαγγελίας, μετά την άσκηση ποινικής δίωξης κατόπιν ψηφοφορίας σώματος ενόρκων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ STAR.GR

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags