Facebook Pixel Ολλανδία: Βουλευτής ζητά από τους Τούρκους να φύγουν από τη χώρα του λόγω Ερντογάν
Life
| 2023-06-01 11:45:00

Ολλανδός βουλευτής ζητά από Τούρκους να φύγουν από τη χώρα του! Ισλαμοφασίστας ο Ερντογάν

του Γεωπόλδου
Ολλανδός βουλευτής ζητά από Τούρκους να φύγουν από τη χώρα του! Ισλαμοφασίστας ο Ερντογάν

Πρότεινε στους Τούρκους που ζουν στη χώρα και ψήφισαν τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στον δεύτερο γύρο των εκλογών να εγκαταλείψουν τη χώρα.

“Να τα μαζέψουν και να φύγουν” πρότεινε Ολλανδός βουλευτής στους Τούρκους που διαμένουν στην Ολλανδία και ψήφισαν τον Ερντογάν στον δεύτερο γύρο των τουρκικών εκλογών.

Ο Ολλανδός βουλευτής Γκερτ Βίντερς πρότεινε στους Τούρκους που ζουν στη χώρα και ψήφισαν τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στον δεύτερο γύρο των εκλογών να εγκαταλείψουν τη χώρα.

“Ελπίζω ότι όλοι οι Τούρκοι στην Ολλανδία που ψήφισαν τον ισλαμοφασίστα Ερντογάν θα ετοιμάσουν τώρα τις βαλίτσες τους και θα μετακομίσουν στην Τουρκία”, έγραψε στη σελίδα του στο Twitter. Επιπλέον, ανάρτησε στη σελίδα του και μια βυθιζόμενη εικόνα της τουρκικής σημαίας, γράφοντας “Αντίο Τουρκία”. Να προσθέσουμε ότι μεταξύ των Τούρκων πολιτών που ζουν στο εξωτερικό στην Ολλανδία, ο Ερντογάν συγκέντρωσε το 70,45% των ψήφων. О Ερντογάν κέρδισε τον δεύτερο γύρο των τουρκικών προεδρικών εκλογών με ποσοστό 52,1% των ψήφων.

Ο Βίντερς είναι αρχηγός του αντι-Ισλαμικού κόμματος “Partij voor de Vrijheid” (“Κόμμα για την Ελευθερία”, PVV). Έχει χαρακτηριστεί Ολλανδός “Τραμπ” εξαιτίας των ακραίων θέσεών του. Στις εκλογές του 2017 διεκδίκησε την πρωθυπουργία της Ολλανδίας, καθώς δημοσκοπήσεις τον έδειχναν με πολύ υψηλά ποσοστά. Τότε είχε δηλώσει, ότι αν κυβερνήσει στόχος του είναι να «αποϊσλαμίσει» τη χώρα κλείνοντας τα τεμένη σε όλη την επικράτεια.

Μάλιστα είχε καταφερθεί εναντίον των Τούρκων! «Δεν είστε Ευρωπαίοι και ποτέ δεν θα γίνετε δεν είστε ευπρόσδεκτοι εδώ» είχε δηλώσει σε ένα βίντεο , στο οποίο στόχευε στις ελπίδες της Τουρκίας για ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Θυμηθείτε τί είχε δηλώσει:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags