Facebook Pixel Με ποιες χώρες γίνονται συζητήσεις στην Αρμενία για εξοπλισμούς;
Life
| 2023-06-08 04:33:00

Με ποιες χώρες γίνονται συζητήσεις στην Αρμενία για εξοπλισμούς;

του Γεωπόλδου
Με ποιες χώρες γίνονται συζητήσεις στην Αρμενία για εξοπλισμούς;

Οι Αρμένιοι λένε, ότι η Ρωσία λόγω του πολέμου της Ουκρανίας δεν μπορεί να τους εξυπηρετήσει.

Ο γραμματέας του Συμβουλίου Ασφαλείας της Αρμενίας Αρμέν Γκριγκοριάν δήλωσε ότι υπάρχουν πολλές χώρες με τις οποίες η Αρμενία διεξάγει εντατικές διαπραγματεύσεις για την αγορά όπλων.

Σε συνέντευξή του στη Δημόσια Τηλεόραση, ο Αρμέν Γκριγκοριάν τόνισε ότι σε ορισμένες περιπτώσεις υπάρχουν ήδη αποτελέσματα, ενώ οι διαπραγματεύσεις με ορισμένες χώρες βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη.

Ο Γκριγκοριάν τόνισε ότι η Αρμενία λαμβάνει υπόψη της το γεγονός ότι η Ρωσία βρίσκεται στον πόλεμο με την την Ουκρανία και οι δυνατότητές της δεν επαρκούν για εξαγωγές όπλων. “Λαμβάνοντας υπόψη όλα αυτά, η Αρμενία έχει προχωρήσει σε αναζήτηση άλλων πόρων”, δήλωσε ο Γκριγκοριάν.

Ο γραμματέας του Συμβουλίου Ασφαλείας της Αρμενίας σημείωσε επίσης ότι η συμμετοχή στον ΟΑΣΕ δεν περιορίζει τη συνεργασία της Αρμενίας με διάφορες χώρες, αν και υπήρχαν ορισμένοι περιορισμοί στο παρελθόν. “Εργαζόμαστε επίσης με εντατικούς ρυθμούς με τους δυτικούς εταίρους για την ενίσχυση της συνεργασίας μας στον τομέα της ασφάλειας και θα συνεχίσουμε αυτό το έργο”, δήλωσε ο Γκριγκοριάν.

Νωρίτερα, ο πρωθυπουργός της Αρμενίας Νικολ Πασινιάν δήλωσε σε συνέντευξή του στο CNN Prima News ότι η Αρμενία δεν είναι σύμμαχος της Ρωσίας στη σύγκρουση με την Ουκρανία.

ΠΗΓΗ: el.armradio.am

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags