Facebook Pixel O Εσιέν αποκτήθηκε για δύο μήνες και όχι για δύο χρόνια…
| 2015-09-12 13:20:00

O Εσιέν αποκτήθηκε για δύο μήνες και όχι για δύο χρόνια…

O Εσιέν αποκτήθηκε για δύο μήνες και όχι για δύο χρόνια…

Το ιατρικό αλαλούμ με "θύμα" τον Γκανέζο και πλέον κι άλλους παίκτες του Παναθηναϊκού - Γράφει ο Γιώργος Σπανουδάκης.

Eάν ο Παναθηναϊκός ήταν “φαν” των (τρολ) πολιτικών μηνυμάτων της Λαϊκής Ενότητας, τότε θα έπρεπε να βγει και να πει ότι ο Εσιέν αποκτήθηκε για δύο μήνες και όχι για δύο χρόνια…

Κόντρα σε αυτό που δήλωνε πριν από δύο μήνες, όταν ο Γκανέζος πέρασε την πόρτα του χειρουργείου…

Ωστόσο το θέμα είναι πολύ σοβαρό για να είναι… τρολ! Και μιλάμε για τα ιατρικά του Παναθηναϊκού, τα οποία δυστυχώς μόνο το SPORTIT είχε επισημάνει, όταν έγινε η αλλαγή σκυτάλης. Όταν έφυγε ο Νίκος Τζουρούδης και όταν (ξανα)ήρθε ο Παναγιώτης Κουλουμέντας.

Και όπως κάνουμε πάντα, θα βάλουμε κάτω τα γεγονότα: Ούτε εικασίες, ούτε προσωπικές εκτιμήσεις…

Ο Γιάννης Αναστασίου στη σημερινή συνέντευξη που έδωσε στη NOVA ξεκαθάρισε ότι ο Μάικλ Εσιέν θα είναι έτοιμος, μετά τις εκλογές. Οι εκλογές είναι στις 20 Σεπτεμβρίου. Άρα θα χάσει και το παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Ν. Σμύρνη και θα περιμένουμε το νεότερο ανακοινωθέν…

Διότι θυμίζω ο ίδιος ο προπονητής του Παναθηναϊκού είχε δηλώσει τον Αύγουστο ότι ο Γκανέζος θα είναι έτοιμος μετά τη διακοπή λόγω των αγώνων των Εθνικών ομάδων!

Θα μου πει κάποιος, πως κάνεις έτσι για ένα παιχνίδι; Συμφωνώ! Το θέμα δεν είναι ένα ματς, αλλά δεν πρέπει να λησμονούμε ότι ο Εσιέν ήρθε με την προοπτική να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό στους ομίλους. Είτε του Champions League, είτε (στη χειρότερη) του Europa League. Και στα ματς με Μπριζ και Γκαμπάλα ήταν εκτός…

Και γιατί ήταν εκτός;

Γιατί το ιατρικό επιτελείο δεν ενημέρωσε τη διοίκηση και τη τεχνική ηγεσία ότι ο Εσιέν είχε βγει νοκ άουτ από τους αγώνες της Μίλαν, από τον περασμένο Μάρτιο, όχι γιατί θέλησαν να τον ξεκουράσουν, αλλά γιατί είχε πρόβλημα στους κοιλιακούς προσαγωγούς!

Εδώ κάποιος λέει ψέματα: Διότι ή είχαν τον φάκελο από την Μίλαν, οπότε θα τον είχαν βάλει στο χειρουργείο στις… 2 Ιουνίου (1η ήρθε στην Αθήνα) ή δεν είχαν τον φάκελο, οπότε… τρία πουλάκια κάθονται.

Επίσης μέσα σε όλα θα είχε ενδιαφέρον κάποια στιγμή να μάς πουν για ποιο λόγο ο Εσιέν δηλώθηκε στη λίστα της UEFA για τα ματς με την Γκαμπάλα και για ποιο λόγο μπήκε στην 20αδα στο ματς με τον Παναιτωλικό;

Διότι η… δικαιολογία της προσαρμογής είναι ανέκδοτο. Εάν θέλεις να πάρεις έναν παίκτη, που δεν υπολογίζεται, απλά για να πάρει μυρωδιά αποδυτηριών, μπορείς να το κάνεις χωρίς να τον δηλώσεις!!!

Η περίπτωση Εσιέν είναι η πιο τρανταχτή του φετινού αλαλούμ στα ιατρικά.

Διότι ο Λουντ και ο Βέμερ παραμένουν εκτός, ο Σάντσεθ έπαθε τράβηγμα, ο Κλωναρίδης μπαινοβγαίνει στο πρόγραμμα και ο Στιλ παρ’ ότι δήλωσε ότι ήταν έτοιμος για τα ματς με Μπριζ, ήταν… παγκίτης, λες και υπήρχε περίπτωση να αγωνιζόταν (εάν χρειαζόταν) ανέτοιμος τερματοφύλακας!

Περίεργα πράγματα…

Το έχω γράψει και άλλη φορά και το ξαναγράφω. Ο Εσιέν είναι τεράστια ποδοσφαιρική προσωπικότητα και με σοβαρή διαχείριση μπορεί να προσφέρει πολλά στον Παναθηναϊκό.

ΥΓ. Όποιος διάβασε τη συνέντευξη του Νίκου Νταμπίζα στο Sport24.gr, στον Γιάννη Σερέτη, απλά επιβεβαιώνει όσα λέγαμε και γράφαμε εδώ και μήνες. Τι είπε ο πρώην τεχνικός διευθυντής για το ιατρικό κομμάτι;

“Στο τέλος της σεζόν τους δόθηκε (στους παίκτες) η δυνατότητα να γράψουν ανώνυμα σε μια λευκή κόλλα χαρτί τι θα ήθελαν να βελτιώσουμε στην ομάδα. Οι περισσότεροι είχαν αναφέρει το ιατρικό τιμ και το γυμναστήριο” τάδε έφη Νταμπίζας!

Θέλετε να σας το κάνω πενηνταράκια;

Στο τέλος της σεζόν 2013-14, ο Νίκος Νταμπίζας ζήτησε από τους παίκτες να του γράψουν ανώνυμα, τι θα ήθελαν ν’ αλλάξει την επόμενη σεζόν. Οι ποδοσφαιριστές σε ποσοστό 90% έγραψαν για το ιατρικό κομμάτι!

Ποιος ήταν γιατρός της σεζόν 2013-14; Ο Παναγιώτης Κουλουμέντας! Ο γιατρός που επέλεξε η ΠΑΕ να επαναφέρει στην ομάδα το φετινό καλοκαίρι!

“Τι είπατε;” που θα έλεγε και η Ζωή Κωνσταντοπούλου!

Πηγή: Sportit.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags